Vorig jaar heb ik in het ‘geheim’ mee gewerkt aan het boek: Airbrush Mania van An Hoendervangers. Door letterlijk weer en wind (wat stond er een storm de eerste keer toen ik er heen ging!!!)  ben ik een aantal keer naar de andere kant van Nederland afgereisd waar we de shootingdagen hadden voor het boek. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat hebben we heel veel step by steps gefotografeerd, eindfoto’s gefotografeerd en noem maar op! Naast keihard werken was het ook erg gezellig, hebben we veel gelachen en zorgde An heel goed voor ons, met heerlijke catering e.d.!

Deze opdracht was voor mij extra leuk, daar ik ‘vroeger’ (zo’n jaar of 6 geleden) een eigen nagelssalon met groothandel en opleidingscentrum gehad heb. Het combineren van mijn passie fotografie met mijn oude werk, was erg leuk om te doen. Ook omdat je gewoon meer weet van wat er allemaal bij komt kijken, bij het creëren van een naildesign.

Het boek is zeker een aanvulling voor iedere nagelstyliste en nagelsalon die zich wil onderscheiden door het aanbieden van airbrush naildesign!

In het boek staan nu 21 verschillende designs, en hoe je deze step by step dmv airbrush, je nagels van een mooi design kunt voorzien. Het is voor zowel beginnende airbrushers als ervaren airbrushers.  Mocht je interesse hebben in het boek, deze kun je bestellen via:

http://groothandel.pika-nails.nl/product_info.php?prod_id=2489