Nadat ik de zwangerschapsreportage heb mogen maken van Pauline en Laurens, was daar dan eindelijk baby Lucas! En ik vond het zo leuk dat ik ook de newbornreportage mocht maken van Lucas! Nog geen week oud was hij toen ik kwam voor de fotoreportage.

Ik stond versteld hoe super relaxed baby Lucas is zeg! Wat een heerlijk mannetje! Ondanks dat hij niet echt zin had om te slapen, was hij heel rustig en ontspannend, waardoor we ook wakker hele mooie foto’s hebben kunnen maken! Na een tijdje werd het toch wel wat inspannend en vielen zijn lieve oogjes toch dicht………..Doordat Lucas zo’n relaxte baby is, konden we heel veel gevarieerde foto’s maken, van lekker naturel, tot geposeerd in de maan…….een leuke afwisselende serie dus!

Pauline en Laurens, hartstikke bedankt voor jullie vertrouwen in mij keer op keer! Heel veel plezier met de foto’s en geniet heerlijk van jullie lieve mannetje!

 

 

Newborn_Lucas_MiCaFotografie-2681WEB Newborn_Lucas_MiCaFotografie-2676WEB Newborn_Lucas_MiCaFotografie-2720WEB newborn fotografie baby Lucas door MiCa Fotografie Hellevoetsluis Newborn_Lucas_MiCaFotografie-WEB Newborn_Lucas_MiCaFotografie-2788WEB Newborn_Lucas_MiCaFotografie-2797WEB Newborn_Lucas_MiCaFotografie-2827WEB Newborn_Lucas_MiCaFotografie-2836WEB Newborn_Lucas_MiCaFotografie-2815WEB Newborn_Lucas_MiCaFotografie-2816WEB