Het is alweer even geleden dat Fabian en Marije gingen trouwen in Hellevoetsluis, om wel te verstaan 12 Juli 2013!  En ik was de gelukkige die de trouwfotografie  mocht verzorgen voor dit geweldige bruidspaar!  Een tijd ervoor hadden we al een te gekke loveshoot gedaan, waarbij een van de foto’s gebruikt is voor het bedankje (zie onderaan deze blog), super tof!

Vooraf hadden we al hele leuke plannen gemaakt voor de trouwreportage. Aangezien dit bruidspaar echt super sportief is en hun leven grotendeels om sporten draait, moesten we daar natuurlijk wel iets mee doen. Fabian is personal trainer (kijk ook zeker even bij Kia Kaha) en samen beoefenen ze vele gave sporten! De uitwerking hiervan in de trouwreportage was dan niet alleen leuk om te doen, maar het resultaat is ook echt super leuk!

Fabian en Marije hebben zelf aan vele details gedacht op deze grote dag, wat ontzettend leuk is om te zien! Dit gaat van de terugkerende kleur rood, tot aan de manchet knopen die Fabian speciaal van zijn vader gehad heeft, die helemaal uit Nieuw-Zeeland komen, waar Fabian zijn roots liggen.

De hele dag was een groot feest, en het bruidspaar genoot zelf volop van de hele dag, heerlijk om te zien! Na het burgelijk huwelijk werd het kerkelijk huwelijk gesloten. Hierna was er een leuke picknickplek ingericht om met de gasten te toasten en natuurlijk een hapje te eten van de prachtige (en lekkere!!) bruidstaart  gemaakt door Sissies Cake.

Het diner en feest was bij Abel in Rhoon, waarbij in een hele intieme sfeer het gezelschap genoot van een diner (en Fabian en Marije, bedankt nog voor de goede zorgen, want ze hadden voor mij ook een heerlijke maaltijd geregeld, lief dat er zo goed voor me gezorgd werd!), er werden prachtige kado’s gegeven aan het bruidspaar, en mooie speeches gegeven! Hierna was het tijd voor het feest, welke door Fabian en Marije ook op een hele leuke originele manier werd geopend! Niet zomaar een openingsdans, maar allerlei dansjes op stukjes muziek die bij hun hoorde, echt onwijs leuk!

Fabian en Marije, super dat jullie mij vertrouwd hebben als jullie trouwfotograaf en ik heb mogen mee genieten van jullie prachtige bruiloft! Jullie zijn een prachtig stel, van buiten maar ook absoluut van binnen, en omringd door veel mensen die ook heel veel om jullie geven! Ik hoop dat jullie nog vele jaren met veel plezier zullen terug kijken naar de foto’s en de dag dan weer met net zoveel plezier herbeleven!

Hier volgt een indruk van deze geweldige dag, kijk en geniet mee ;-)

 

Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie011WEB

Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie044WEB Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie058WEB    Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie067WEB  Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie087WEB   Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie095WEB   Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie103WEB Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie105WEB Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie108WEB      Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie171WEB  Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie186WEB   Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie196WEB      Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie254WEB     Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie282WEB   Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie337WEB Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie352WEB Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie373WEB       Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie464WEB   Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie498WEB     Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie519WEB     Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie565WEB         Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie693WEB  Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie712WEB  Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie724WEB    Trouwen_FabianMarije_MiCaFotografie752WEB