Sinja ken ik al een tijdje, zij is namelijk mijn schoonheidsspecialiste (kijk eens op haar site). Super leuk vond ik het ook voor haar en Kevin dat zij een kindje mochten verwachten! Helemaal vond ik het leuk toen ze mij vroeg om mooie buikfoto’s te maken nu ze zwanger was!

Op een hele mooie dag hadden we afgesproken bij de tenellaplas in Oostvoorne. Samen met hond Jason hebben we daar een hele mooie serie buikfoto’s kunnen maken. Ik weet nou niet of wij het nou leuker vonden of Jason, want die heeft heeeeeeeel veel rondjes gemaakt daar, totdat z’n tong op z’n poten hing hihi.

Het was erg gezellig, en we hebben mooie foto’s gemaakt. De foto’s hangen inmiddels mooi ingelijst al bij Sinja en Kevin aan de muur. Een paar lijstjes zijn nog leeg, maar die gaan we binnenkort vullen want inmiddels zijn ze de trotse ouders geworden van dochter Marley, en die mag ik binnenkort ook fotograferen. Tot snel Sinja en Kevin!

Zwangershoot_MiCaFotografie-8149WEB zwanger_Sinja_MiCaFotografie-8200WEB zwanger_Sinja_MiCaFotografie-8190WEB zwanger_Sinja_MiCaFotografie-8140WEB zwanger_Sinja_MiCaFotografie-8291WEB zwanger_Sinja_MiCaFotografie-8265WEB buikfoto's zwanger MiCaFotografie