Féline en haar papa en mama heb ik al een paar keer voor mijn lens gehad. Zo heb ik de prachtige bruiloft mogen fotograferen van haar papa en mama, maar ook de newbornshoot heb ik mogen maken!

Féline wordt alweer bijna 1 jaar, en super leuk dat ik ook nu weer de fotoshoot mocht verzorgen voor haar uitnodigingskaart! Een cake smash ging het worden! Lekker in het roze! Féline begreep nu niet helemaal wat haar papa en mama wilde met de shoot…….allemaal leuk die slingers, taart en rokjes enzo……maar die ballonnen waren toch echt veel leuker dan die taart hihi! Met een beetje hulp van papa (he Edwin ;-)) zat ze toch wel lekker onder de taart! We hebben hele leuke foto’s kunnen maken en inmiddels ligt de uitnodiging bij alle genodigden op de mat!

Een hele fijne verjaardag straks lieve Féline, en hopelijk krijg je weer zo’n mooie taart!

Taart: Bren’s Taarten uit Hellevoetsluis

Fotografie: MiCa Fotografie

cakesmash_feline_micafotografie-0042web cakesmash_feline_micafotografie2016-0015web cakesmash_feline_micafotografie2016-0048-2web cakesmash_feline_micafotografie2016-0072web cakesmash_feline_micafotografie2016-0089web cakesmash_feline_micafotografie2016-0124web