Jo-Ann is een ontzettend lief meisje, waarbij ik de gelukkige ben dat ik belangrijke dingen in haar leventje mag fotograferen! Zo mocht ik haar newborn shoot doen toen ze net geboren was, heb ik foto’s gemaakt voor haar allereerste kerstkaart, en ook nu ze bijna 1 wordt, mocht ik een heuse cake-smash fotograferen! Een Cake-smash is een fotoreportage waarbij de kleine eigenlijk al kennis maakt met haar ‘praktaartje’.  Eigenlijk komt het hier op neer: je zet je baby en een taart bij elkaar, en dit laat je vastleggen! Geweldig om te doen, de gezichten te zien tijdens de ontdekkingtocht met de taart! ‘hey je kunt je handen er in prakken’ ‘ hey het smaakt eigenlijk best lekker’.

Heerlijk om ‘mijn’ kleine newborns zo te mogen volgen en te mogen fotograferen, daar geniet ik echt van!

De papa en mama van Jo-Ann hadden een prachtige jurk besteld voor haar verjaardag en voor de cake-smash. Heel voorzichtig ging Jo-Ann te werk met het ontdekken van de taart. Na een kleine observatie, kwam ze los en begon de echte cake-smash! Heerlijk, alles zat onder, d’r handen, d’r toetje,, d’r jurk, en op een geveven moment ook papa, mama en ikzelf! En een lol dat zij (en wij!) hadden!

Na afloop gelijk lekker onder de warme kraan en schoon was Jo-Ann weer! En wij een super leuke fotoserie rijker!  Van de week kreeg ik een kaart bij de post met de uitnodiging voor de eerste verjaardag van Jo-Ann (want ook hier mag ik bij zijn om te fotograferen!) en een van de foto’s uit de reportage stond op de voorkant! Enorm trots ben ik dan, en uiteraard krijgt deze een mooi plekje op mijn prikbord met alle kaarten, uitnodigen en alles waarbij een foto van mij gebruikt is!

Lieve Jo-Ann, ik heb genoten van je meid! We gaan er een prachtige mooie verjaardag van maken, en ik zal alles goed vastleggen voor later voor je! En papa en mama: bedankt voor al jullie vertrouwen in mij!

 

Cake-Smash kinderfotografie MiCa Fotografie Cake-Smash kinderfotografie MiCa Fotografie Cake-Smash kinderfotografie MiCa Fotografie Cake-Smash kinderfotografie MiCa Fotografie Cake-Smash kinderfotografie MiCa Fotografie Cake-Smash kinderfotografie MiCa Fotografie Cake-Smash kinderfotografie MiCa Fotografie Cake-Smash kinderfotografie MiCa Fotografie Cake-Smash kinderfotografie MiCa Fotografie