Met Anja had ik afgesproken voor het maken van een familie fotoreportage in de vakantie. Normaal gesproken zit je in de zomervakantie altijd wel redelijk veilig betreft weer……….maar de hele week regende het. En niet een klein beetje, nee het goot werkelijk!! Ik zag de bui al hangen en was al bang dat we het moesten gaan verzetten maar……… nauwkeurig volgde Anja en ik de weersvoorspellingen en whatsappte we regelmatig heen en weer, en hoe het mogelijk is weten we nog niet, maar die ene avond dat wij hadden afgesproken, was het werkelijk prachtig weer!!! Heerlijke temperatuur, een prachtige ondergaande zon…….top!

We hadden een hele mooie locatie uitgezocht in Brielle, op een groot mooi open veld met veel groen……. alleen waren we vergeten dat door al die regen, het gras ontzettend nat was, en je dus tot je enkels wegzakte………… na een kleine zoektocht naar de kleine droge stukjes, hadden we een redelijk stukje gevonden en daar hebben we hele leuke familie foto’s kunnen maken, met een prachtige ondergaande zon!

Soms vergat ik nog wel eens het natte, drassige gras, wat wel eens komische taferelen gaf omdat ik tot letterlijk mijn enkels ineens weg zakte…….maar dat kon de pret zeker niet drukken!