Dit mooi gezin heeft al vaker voor mijn lens gestaan, en hoe ze het voor elkaar krijgen weet ik niet, maar deze familie staat altijd net zo leuk op de foto! Toen ze uit de auto stapte bij de locatie, keek ik mijn ogen uit! Ik had de kleine meid voor het laatst gezien tijdens haar newborn shoot, en kijk eens wat een dame het al weer is geworden! Altijd zo leuk om te zien! Grote broer zorgt ook enorm goed voor zijn kleine zusje, zo lief om dat te zien!

Het was tijd voor nieuwe familie foto’s nu de kleine meid wat groter was natuurlijk, dus met z’n viertjes heb ik ze prachtig op de foto gezet! En in een week van regen, had deze familie de mooiste dag uitgekozen! Het was zelfs gewoon heet! En dan nog zo’n mooie locatie……….tja dan moet het wel heel gek lopen willen er geen mooie familie foto’s uit komen!

Bedankt voor jullie vertrouwen in mij weer, en tot de volgende familie shoot!

Gezin_JuliaSpoor_MiCaFotografie-0619WEB Gezin_JuliaSpoor_MiCaFotografie--2WEB Gezin_JuliaSpoor_MiCaFotografie-WEB Gezin_JuliaSpoor_MiCaFotografie-0837WEB Gezin_JuliaSpoor_MiCaFotografie-0831WEB Gezin_JuliaSpoor_MiCaFotografie-0817WEB Gezin_JuliaSpoor_MiCaFotografie-0826WEB familie foto's MiCa Fotografie