Een paar weken terug heb ik een hele leuke familie fotoshoot mogen maken! En wel van mijn vriendin Patricia met haar gezin, en van haar zus Claudia met haar gezin! Een leuke fotoshoot van de gezinnen apart en samen! De foto’s waren een cadeau voor de verjaardag van de moeder van Patricia en Claudia, en was dan ook een uiterst geheime missie ;-)

We hadden echt enorm mooi weer met de fotoshoot! We zijn lekker de duinen van Rockanje in gegaan! Voordeel van mooi weer is, is dat het super staat op de foto’s tijdens de fotoshoot, nadeel is wel dat het hele strand vol mensen is! Maar daar hadden we gelukkig weinig last van! In de duinen konden we op ons gemak de hele fotoshoot doen, en hebben we ook wat afgelachen! De kinderen konden tussendoor lekker rondrennen, dat vonden ze maar wat leuk! Zo leuk dat ze af en toe eigenlijk helemaal geen tijd hadden voor die foto’s ;-)

Na de fotoshoot in de duinen, zijn we nog even het strand zelf op geweest! De kids zaten vol energie, en de opdracht ‘spetter mij maar nat’ hoefde ik amper te herhalen ;-).

Het leuke van vrienden op de foto zetten is dat we na  de fotoshoot met zijn allen nog gezellig een hapje gegeten hebben op het strand en een leuke avond afgesloten hebben met elkaar!

Inmiddels hebben Patricia en Claudia een mooie foto  van de fotoshoot van de kleinkinderen samen laten afdrukken op canvas bij ons, en deze is op de verjaardag van oma gegeven! Ze was er enorm blij mee! Welke opa en oma worden nu niet blij van zo’n mooie foto van hun trots! Heel veel plezier ermee!!

Patricia_MiCaFotografie-0891WEB Patricia_MiCaFotografie-0922-.2WEB Patricia_MiCaFotografie--8WEB Patricia_MiCaFotografie-0966-WEB Patricia_MiCaFotografie-1128WEBPatricia_MiCaFotografie-1057WEB
Patricia_MiCaFotografie-0995WEB Patricia_MiCaFotografie-0975WEB Patricia_MiCaFotografie-1030WEB Patricia_MiCaFotografie--10WEB