Amber had van haar zus een kadobon gekregen toen haar dochtertje geboren was, om een foto van haar gezin te laten maken. Familiefotografie is erg belangrijk, voor nu en voor later! Helaas zat het de kleine meid niet helemaal mee, en door een paar ziekenhuisbezoeken moesten we de shoot uitstellen! Maar uiteindelijk was het dan gelukt om een afspraak te maken voor familiefotografie! Met als kadootje prachtig mooi weer!

Beide kids deden het super, en grote broer was heel lief voor zijn kleine zusje! Ook al wilde papa en mama niet echt foto’s met zichzelf erop, toch heb ik ze kunnen over halen om er een paar te maken. In familiefotografie is het juist zo belangrijk om ieder gezinslid vast te leggen, dus ook papa en mama! En achteraf hoor ik vaak dat ze er toch wel blij mee zijn en blij zijn dat ze die foto toch hebben laten maken ;-)

Amber, super fijn dat de shoot uiteindelijk is gelukt, en dat jullie blij zijn met de foto’s! Ik hoop dat jullie met veel plezier erop terug zullen kijken elke keer wanneer je de foto’s bekijkt!