Familiefotografie is van onschatbare waarde! Niets zo belangrijk om een tastbare herinnering te hebben aan de mensen die je lief hebt! Soms wordt je met je neus op de feiten gedrukt hoe kwetsbaar je bent als familie en hoe je soms elk moment moet koesteren. Een paar maanden geleden werden kennissen van ons en hun familie ook met hun neus op deze feiten gedrukt. Een heftige tijd, die gelukkig goed is afgelopen! Des te meer reden om deze familie met elkaar op de foto te zetten! Als herinnering voor later, maar ook om de mooie tijd nu samen te vieren! Tijdens deze familiefotografie sessie gingen de trotse opa en oma op de foto met kinderen, kleinkinderen en aanhang!! Ook de twee honden van de twee gezinnen moesten natuurlijk worden vastgelegd!

Het was een eindje lopen voordat we op deze plek aankwamen, maar het was zeker de moeite waard! Met een prachtige ondergaande zon op de achtergrond en een mooi natuurgebied kon dit niet anders dan mooie plaatjes opleveren! We hebben veel lol gehad, en prachtige foto’s gemaakt! Na afloop (en wederom een kleine wandeling terug ;-)) werd ik nog getrakteerd op¬†heerlijk koffie en appeltaart op het terras, wat een verwennerij!

Ik hoop dat jullie nog heeeel veel jaren van deze tastbare herinnering kunnen genieten en met veel plezier terug zullen kijken op deze avond, en de foto’s!

FamVanSchelt_MiCaFotografie-3988 WEB FamVanSchelt_MiCaFotografie-3997WEB FamVanSchelt_MiCaFotografie-4007WEB FamVanSchelt_MiCaFotografie-4023 WEB Schelt_MicaFotografie-4012WEB FamVanSchelt_MiCaFotografie-4097 WEB FamVanSchelt_MiCaFotografie-4152 WEB FamVanSchelt_MiCaFotografie-4177WEB FamVanSchelt_MiCaFotografie-4196 WEB Schelt_MiCaFotografie-2 WEB