Raymond en Mirjam uit Pernis heb ik leren kennen tijdens hun zwangerschapsreportage en daarna ook de newbornreportage vanĀ  hun dochtertje Indy.

Nu Mirjam 30 jaar werd, had Raymond als verrassing een fotoshoot geboekt met hun gezinnetje! Het werd wel een beetje spannend wat het weer zou doen, maar gelukkig was het droog op de dag van de shoot. Als locatie hadden we gekozen voor de kinderboerderij in Hellevoetsluis. We hebben lekker foto’s kunnen maken en Indy is nog steeds een rolmodel om foto’s van te maken, net als dat ze was tijdens de newbornreportage!

Het was voor Indy natuurlijk extra leuk zo op de kinderboerderij met alle diertjes! En ondanks dat het toch wel een beetje koud was nog, liet ze daar niets van merken de kleine bikkel! De geitjes aaien was toch wel het allerleukste volgens mij voor Indy op de kinderboerderij, het knuffelen met de konijnen echter vond ze wat minder…..

Ik vond het superleuk om jullie mooie gezinnetje weer te mogen vastleggen Raymond en Mirjam! En wat is Indy alweer een grote meid geworden, een hele lieve vrolijke meid! Heel veel plezier met de foto’s!

 

Indy_MiCaFotografie-WEB Indy_MiCaFotografie-2367WEB Indy_MiCaFotografie-2380WEB Indy_MiCaFotografie--2WEB Indy_MiCaFotografie-2371WEB Indy_MiCaFotografie-2530WEB Indy_MiCaFotografie-2563WEB Indy_MiCaFotografie-2561WEB Indy_MiCaFotografie-2551ZWWEB Indy_MiCaFotografie-2525WEB Indy_MiCaFotografie-2447WEB Indy_MiCaFotografie-2437WEB Indy_MiCaFotografie-2438WEB