Een tijd terug kreeg ik een aanvraag voor familiefotografie voor het 25 jarige huwelijksfeest van de ouders van Patricia! In haar mail omschreef ze dat ze vroeger in dezelfde straat had gewoond als ik! Na even nadenken wist ik meteen wie ze waren, en ik heb zelfs haar broertje Nick in de klas gehad in de tijd dat ik nog juf was in het basisonderwijs! Dat was natuurlijk super leuk!

Met een smoesje hadden Patricia, de vriend van Patricia en Nick hun ouders mee naar het strand gelokt! Waar ik klaar stond! In eerste instantie natuurlijk heel verrast van ‘Hey! Wat doe jij nou hier’! Tot ze doorkregen wat de bedoeling was! Super leuk! We zijn lekker de duinen in gegaan, en daarna nog het strand op. We hebben hele leuke foto’s gemaakt, een herinnering voor altijd!

De leukste verrassing was nog, dat Patricia en Nick de foto’s op 3 grote houten panelen hebben laten drukken via mij, en deze als kado op het 25 jarige huwelijksfeest hebben gegeven!

Heel veel plezier met jullie mooie foto’s lieve oude buurtjes ;-)

FamDeHooge_MiCaFotografie-9549 WEB FamDeHooge_MiCaFotografie-9600 WEB FamDeHooge_MiCaFotografie-9680 WEB FamDeHooge_MiCaFotografie-9692WEB FamDeHooge_MiCaFotografie-9708WEB FamDeHooge_MiCaFotografie-9726WEB FamDeHooge_MiCaFotografie-9770 WEB FamDeHooge_MiCaFotografie-9800 WEB