Kinderen fotograferen is enorm leuk, maar als je een fotoreportage mag maken van zo’n vrolijk jongetje als Floris, dan is het echt wel een feestje! Floris is het zoontje van Marleen, en Marleen is mijn super lieve en goede kapster, maar ook mijn collega die alle mensen voor mijn lens op en top eruit laat zien met haar haarstyling en visagie!

Tijdens de mommy / daddy & me shoots, heb ik ook een fotoreportage gemaakt van haar twee mannen! Floris bleef lachen, vond alles gezellig en was overal voor in! Viel hij even op z’n bips? Dan stond hij weer op, lachte weer en we gingen weer verder! Heerlijk!

Wil je ook meedoen met het grote succes: Mommy of Daddy & Me shoot? Houd de facebookpagina in de gaten van MiCa Fotografie want daar worden deze weer aangekondigd!

Wil je Marleen graag als jouw haarstylist of visagist tijdens een shoot, neem een kijkje op haar pagina: Fabulous&More

©www.mica-fotografie.nl / info@mica-fotografie.nl

Daddyy&me_Marleen_MiCaFotografie-3382WEB Daddyy&me_Marleen_MiCaFotografie-3405WEB Daddyy&me_Marleen_MiCaFotografie-3473WEB Minishoots_MiCaFotografie-3397-bewerktWEB Daddyy&me_Marleen_MiCaFotografie-3408WEB Daddyy&me_Marleen_MiCaFotografie-3478WEB Daddyy&me_Marleen_MiCaFotografie-3449WEB