Als er iemand is, die altijd voor iedereen klaar staat, dan is het Elske wel. Zolang als dat ik Elske ken, staat zij voor iedereen klaar, helpt zij iedereen waar ze kan, en is ze een mens van goud! Mensen als Elske zijn zeldzaam, en als er meer mensen als haar zouden zijn, zou de wereld er een stuk mooier uit zien! En bijna iedereen die Elske kent (en wie kent haar niet ;-) zal dit beamen! Ik weet dat je hier niet van houd Elske, maar soms mag het best gezegd worden ;-)!

Nu was het tijd voor Elske en haar eigen gezin! Een prachtig gezin, samen met haar man, twee dochters en schoonzoon! Ik mocht dit mooie gezin vastleggen op een werkelijk prachtige avond op het strand! We hadden een hele mooie ondergaande zon en het strand bijna voor ons alleen!

Naast dat ik altijd zelf ook dolenthousiast wordt als ik zo’n mooi gezin mag fotograferen, hebben we ook echt onwijze lol gehad tijdens de fotoreportage! Heerlijk om zo’n mooi gezin te zien stralen! Dat zie je ook duidelijk terug op de foto’s. Na de fotoshoot hebben we gezellig nog wat gedronken bij het strand met z’n allen, en konden we terug kijken op een hele leuke herinnering, en dat gevoel zal er elke keer weer zijn als de foto’s bekeken worden hoop ik!

Elske, bedankt voor jullie vertrouwen in mij, en dat ik jullie gezin zo mocht fotograferen! Ik heb er van genoten, en ik hoop jullie ook! Dikke kus van mij voor jullie!

Elske_MiCaFotografie-WEB Elske_MiCaFotografie-1755WEB Elske_MiCaFotografie-1769WEB Elske_MiCaFotografie-1875WEB Elske_MiCaFotografie-1883WEB Elske_MiCaFotografie-1914WEB Elske_MiCaFotografie-1926WEB Elske_MiCaFotografie-1929WEB Elske_MiCaFotografie-2032WEB Elske_MiCaFotografie-2074WEB Elske_MiCaFotografie-2093.2WEB Elske_MiCaFotografie-2119WEB Elske_MiCaFotografie-2139WEB Elske_MiCaFotografie-2161WEB Elske_MiCaFotografie-2168WEB gezin fotografie MiCa Fotografie Hellevoetsluis