19 Augustus was de grote dag van Chris en Hellen! Heel veel aandacht was er besteed aan deze gestylde bruiloft, want de aankleding was tot in de puntjes verzorgt!

Als eerste ging ik naar de bruid Hellen toe, die prachtig werd opgemaakt en waar een heel mooi bruidskapsel werd gemaakt. Moeder en tante hielpen haar haar jurk in, waarna ze door naaste familie en vrienden werd bewonderd. Toen ging ik door naar Chris, die bij zijn ouders was. Ook daar was alles tot in de puntjes verzorgd, en kon ik al een blik werpen op de prachtig gestylde tuin waar de plechtigheid zou gaan plaats vinden.

Enigszins zenuwachtig stond Chris op de oprit te wachten tot zijn bruid zou komen. En daar kwam ze, in een super vette kever, door haar vader gereden. Ze vonden elkaar prachtig en namen de tijd om elkaar te bewonderen! Wat een mooi stel!

In en rondom het huis zijn we foto’s gaan maken, waar de moeder van Chris overal voor de details had gezorgd, van leuke houten bordjes met teksten, tot prachtige bloemen, tot een echte schommel die aan de bomen hing! Zo’n gestylde bruiloft is voor mij als fotograaf natuurlijk ook een kadootje om te fotograferen! Daarna zijn we nog bij de Duinhuisjes in Oostvoorne foto’s gaan maken. Wat op zich ook nog een uitdaging was daar er allemaal kippen rondliepen en Hellen bang is voor kippen! Maar met de ceremoniemeester als kippen-verjaagster, is dat helemaal goed gekomen!

In de tuin van het ouderlijk huis van Chris vond de ceremonie plaats. En dit op zich is natuurlijk al super bijzonder en heel intiem en sfeervol, maar als dan de moeder van de bruid, de trouwambtenaar is, heb je een hele mooie intieme bruiloft! Prachtig! Respect ook voor de moeder van Hellen, want als je daar als trouwambtenaar staat, maar ook als moeder, is dat best soms emotioneel!

Na de ceremonie was er tijd voor proosten en taart achter in de, ook al heel mooi gestylde, tuin. Lekker even ontspannen kletsen met elkaar, en natuurlijk feliciteren! De zus van Chris hield nog een prachtige speech voor Chris en Hellen, waarbij menig gast het niet droog kon houden. Die speech werd dan ook bekroond met een dikke knuffel van het bruidspaar!

En toen was het moment daar, dat Hellen haar bruidsboeket ging weg gooien. Alle dames stonden verzameld, en daar ging het boeket…………..en werd gevangen door……..een tante van Hellen!! Helemaal blij, draaide die zich om om het boeket aan haar vriend te laten zien! Waarbij hij vervolgens heel emotioneel werd, en gelijk op zijn knieën ging en haar ten huwelijk vroeg!!!!! Alle gasten waren vol verbazing, en een applaus volgde!

Chris en Hellen, wat een bijzonder mooie dag is jullie trouwdag geweest! Het was werkelijk een feestje om te fotograferen voor mij! Ik heb met jullie mee genoten van elke minuut! Inmiddels hebben jullie jullie prachtige album mogen ontvangen, en ik hoop dat jullie nog heel lang met veel plezier en liefde jullie dag nog zullen bekijken en herbeleven! Bedankt voor jullie vertrouwen in mij!

©www.mica-trouwfotografie.nl