In 2012 heb ik een newborn fotoshoot gemaakt van het gezin van Rebecca (zie: newborn fotoshoot Jessica Spijkenisse). Een tijdje geleden kreeg ik van Rebecca een email voor het maken van een nieuwe afspraak voor een fotoshoot, Jessica is inmiddels alweer 2 jaar oud! Ik vind het altijd erg leuk om ‘mijn newborns’ weer terug te zien! Die kleine hummeltjes groeien als kool!

Rebecca wilde heel graag een fotoshoot in de herfstsferen, en ook nabewerkt in matte herfsttinten! Het was dit jaar een beetje moeilijk plannen, omdat het weer een beetje van slag is, maar het is aardig gelukt en we hadden op de dag van de fotoshoot prachtig weer! Rebecca vond het in het begin behoorlijk spannend, maar gelukkig was dat snel over, en kreeg ik tijdens het wandelen een handje van haar! Haar grote broer Axel was inmiddels al een heel kereltje geworden, met een prachtig koppie en prachtige ogen! Tijdens een heerlijke herfstwandeling hebben we mooie foto’s kunnen maken, en mogen deze foto’s weer trots aan de muur bij het gezin van Rebecca!

Dank je wel Rebecca, voor jullie vertrouwen in mij en dat ik jullie mooie gezinnetje weer heb mogen vastleggen! Tot de volgende keer!

 

Rebecca_MiCaFotografie-5250WEB Rebecca_MiCaFotografie-5380WEB Rebecca_MiCaFotografie-5267WEB Rebecca_MiCaFototgrafie-5258-WEB Rebecca_MiCaFotografie-5343WEB Rebecca_MiCaFotografie-5335WEB Rebecca_MiCaFotografie-5392WEB Rebecca_MiCaFotografie-5431WEB Rebecca_MiCaFotografie-5452WEB