Ik heb al vaker een fotoshoot mogen maken van Noëlle met haar broertje en vader en moeder. Misschien herinner je je nog de fotoshoot met de herfstblaadjes. Dikke pret hadden we toen!

Noëlle wordt deze zomer 5, en daarom had haar moeder een fotoshoot geregeld, voor de uitnodigingen van haar verjaardagsfeest. Zoals bijna ieder meisje van 5, is ook Noëlle gek op Frozen! Na een paar flink regenachtige dagen, was het gelukkig op de dag van de shoot hartstikke mooi weer! Het was zelfs gewoon warm!

We hadden voor de fotoshoot in het park afgesproken, en daar stond Noëlle mij samen met haar moeder en broertje op te wachten hoor! In haar mooie Frozen jurk, met bijbehorende blauwe ballonnen! Noëlle had er helemaal zin in, en ze voelde zich compleet een prinses! Hoe leuk is het om een fotoshoot te maken met warm weer met het thema ijs, hihihi, ik moest er stiekem wel een beetje om lachen!

We hebben hele mooie foto’s van deze mooie meid kunnen maken, en Noëlle heeft duidelijk genoten van de shoot! Van een van de foto’s van de fotoshoot heb ik een leuke uitnodiging gemaakt voor haar verjaardag waar ze heel blij mee was!

Lieve Noëlle, dank je wel voor het plezier weer wat we samen hadden, en ik wens je een hele mooie 5e verjaardag!

Noelle_MiCaFotografie-6172WEB Fotoshoot frozen MiCa Fotografie Noelle_MiCaFotografie-6154WEB Noelle_MiCaFotografie-6165WEB Fotoshoot frozen MiCa Fotografie Fotoshoot frozen MiCa Fotografie