In februari kreeg ik een mailtje of ik een fotoreportage wilde maken van de familie /kinderfotografie! Natuurlijk wilde ik dat graag! Het ging om de drie kleinkinderen als kado voor opa en oma. Nu wilde het alleen dat elke keer als we een afspraak hadden ingepland, het echt heel slecht weer werd, en de shoot dus verzet moest worden. Na een paar keer verzetten hadden we besloten om de shoot te verzetten naar einde voorjaar/begin zomer, want dan moest het vast beter weer zijn……….. tja, niet te weten dat ook ons voorjaar in Nederland dit jaar zo slecht zou zijn!

Maar gelukkig was daar die ene zaterdag in juni dat het gelukt is!!! Onderweg naar Rockanje vielen er een paar regendruppels op mijn autoruit, maar ik heb ze star genegeerd. Toen we alle drie de kinderen compleet hadden zijn we richting de speeltuin gegaan in Rockanje! Als snel gingen de kids lekker los in de speeltuin en voordat ik het wist liep ik door de speeltuin te rennen met 3 enorm vrolijke en gierende kids! Marijn vond het in het begin natuurlijk niet tof dat hij als oudste en enigste jongen steeds tussen die meiden in moest, maar Noelle en Suzanne wisten hem al snel aan het lachen te maken! Want onwijs veel lol hebben we gehad tijdens de shoot met elkaar!

Nadat we uitgespeeld waren in de speeltuin zijn we ook nog even naar het strand gelopen, waar ze nog even letterlijk konden uitwaaien! Wat stond er een wind! En dat is niet altijd even handig met die mooie lange wapperende haren van die meiden! Ook hier had Marijn weer engelengeduld!

Al met al is het een hele leuke reportage geworden! In een mailtje met de moeder van Suzanne kreeg ik nog een mooi compliment, waar mijn fotografen hart altijd blij van wordt: “Het zijn echt prachtige foto’s geworden en zoals mijn moeder zei, Marijn en Suzanne staan altijd goed op de foto, maar nu staat Noelle ook echt heel mooi op de foto. Bedankt”

Lieve Marijn, Noelle en Suzanne, dank jullie wel voor jullie gezelschap, jullie humor, jullie lach, en jullie heerlijke ‘kind zijn’!!!! Jullie opa en oma zijn vast enorm blij met jullie foto’s!

 

** Door een tijdelijk probleem zijn de foto’s niet in zijn geheel goed te zien in deze blog, hieraan wordt gewerkt! excuses voor het ongemak **

 

BLOG copy Blog2 web