Patricia, de moeder van Beau en Emma, wilde haar man Peter met kerst verrassen! Dus koos ze voor de kinderfotografie van MiCa Fotografie!

In alle geheim werd er kleding gekocht voor de kids, een afspraak gepland, en alles moest natuurlijk stiekem! Beau en Emma deden het super, en we hadden de foto’s ook zo gemaakt eigenlijk! Heel wat mooie verschillende blikken kreeg ik van ze, van serieus, tot compleet in een deuk liggen! Dat is juist zo leuk aan kinderfotografie! Vaak tijdens een reportage maak ik ook foto’s die het niet halen voor aan de muur, maar wel ontzettend leuk zijn om te hebben…….met name de gekken bekken foto’s natuurlijk! Aan het einde van deze fotoserie daarom dit keer ook een paar foto’s van behind-the-scene waar ik erg om moet lachen……….. het zijn niet altijd de ‘perfecte’ foto’s die het hem doen ;-)

Uiteindelijk heeft Patricia 3 foto’s heel groot op canvas laten drukken via mij, en deze kreeg Peter met de kerst kado (zie iphone-foto in deze serie)! Super verrast en blij ermee!!! Hier word ik als fotograaf natuurlijk heel erg blij van, en dit is ook de reden waarom kinderfotografie een grote passie is van mij!

BeauEmma_MiCaFotografie-8099WEB BeauEmma_MiCaFotografie-8094WEB BeauEmma_MiCaFotografie-8195WEB BeauEmma_MiCaFotografie-8200WEB BeauEmma_MiCaFotografie-8139WEB BeauEmma_MiCaFotografie-8181WEB BeauEmma_MiCaFotografie-8167WEB BeauEmma_MiCaFotografie-8205.2WEB BeauEmma_MiCaFotografie-WEB Schermafbeelding 2014-04-10 om 14.08.00 BeauEmma_MiCaFotografie-8115WEB BeauEmma_MiCaFotografie-8198WEB BeauEmma_MiCaFotografie-8188WEB