Bij Verloskundigenpraktijk Hellevoetsluis hangen er in de hal een aantal grote canvassen met mijn werk. Daar zag Tamara mijn werk en naar aanleiding daarvan stuurde zij mij een email dat ze graag een newborn fotoreportage wilde boeken bij mij! Hartstikke leuk!

Op 29 Augustus is Valerie geboren, een prachtig meisje, en het kleine zusje van grote broer Ivan! Toen ik de foto’s kwam maken, vond Ivan het best een beetje spannend allemaal! Hij had er heel veel zin in om met zijn kleine zusje op de foto te gaan…………totdat we ook echt daadwerkelijk foto’s gingen maken! Toen vond Ivan het toch allemaal wel wat te spannend! We hebben heel wat uit de kast moeten halen om Ivan toch samen met Valerie op de foto te krijgen. Nadat ik mooie foto’s van Valerie alleen had gemaakt, zijn we daarom met Ivan meer lifestylefoto’s gaan maken. Het voordeel van lifestyle foto’s is namelijk dat een kindje die het spannend vind, meer zijn eigen ding lekker gewoon kan doen. Lekker stoeien met papa op de bank, kroelen met mama, en ineens heb je daar geweldige lifestyle gezinsfoto’s! En zeker met zo’n mooi gezin als dit gezin, en een prachtige omgeving, is het maken van lifestyle foto’s een feestje!

 

 

newborn_Valerie_MiCaFotografie-3664WEB newborn_Valerie_MiCaFotografie-3776WEB newborn_Valerie_MiCaFotografie-3794WEB newborn_Valerie_MiCaFotografie-3830WEB newborn_Valerie_MiCaFotografie-3742WEB newborn_Valerie_MiCaFotografie-3804WEB newborn_Valerie_MiCaFotografie-3840WEB newborn_Valerie_MiCaFotografie-3853WEB