In 2014 stond ik op de trouwbeurs bij Fletcher Duinzicht in Ouddorp. Tijdens deze trouwbeurs konden de beursbezoekers een loveshoot winnen van MiCa Fotografie! Vol enthousiasme kreeg ik een mail van Jade dat zij deze loveshoot had gewonnen en dat ze graag samen met haar Jeffery op de foto wilde!

De oma van Jade had de voor hun perfecte locatie voor hun loveshoot; een mooie boerderij met een prachtig stuk grond, waarop mooie bloesembomen stonden, en prachtige natuur! Voor mij als fotograaf een perfecte locatie voor een loveshoot, maar ook nog eens extra betekenisvol voor Jade!

Een loveshoot staat in het teken van het vast laten leggen van de liefde! Hoe mooi is dit om als fotograaf te mogen doen! Ze zeggen niets voor niets, alles is liefde! Alles begint met liefde! Jade en Jeffery, ik hoop dat jullie net zo genoten hebben van deze loveshoot als ik, en dat de mooie foto’s een mooi plekje in jullie huis zullen krijgen!

 

 

loveshoot_JadeDeelen_MiCaFotografie-1330WEB Loveshoot_Jade_MicaFotografie-1333-WEB loveshoot_JadeDeelen_MiCaFotografie-1351WEB Loveshoot MiCa Fotografie Hellevoetsluis loveshoot_JadeDeelen_MiCaFotografie-1344WEB loveshoot_JadeDeelen_MiCaFotografie-1404WEB loveshoot_JadeDeelen_MiCaFotografie-1386WEB loveshoot_JadeDeelen_MiCaFotografie-1414WEB