Vandaag op de blog een prachtige loveshoot in het bos!

Pascoal herkennen jullie misschien wel, hij heeft al eerder voor mijn camera gestaan, samen met zijn zoontje. Wij kennen elkaar al vanaf de basisschool en het is altijd leuk om deze kostbare momenten te mogen vastleggen, zeker voor iemand die je al zo lang kent! Samen met zijn lieve vriendin Chantal kwamen ze naar het bos in Oostvoorne toe voor een loveshoot, en ook voor gezinsfoto’s.

We hadden mooi weer en mooi licht, we hadden er zin in en hadden alle ingrediënten dus om er een geweldige shoot van te maken! En dat werd het ook! Lekker relaxed, de liefde en plezier spatte er vanaf! Heerlijk om tijdens een loveshoot de liefde zo te zien sprankelen, maar ook het plezier samen te zien!

Na gezellig een rondje bos gedaan te hebben en heleboel mooie foto’s gemaakt te hebben, zijn we ook nog even naar een burcht gelopen vlakbij. Helaas konden we er niet op, maar bij het hek konden we ook nog prachtige foto’s maken! Zowel zoon als vader wilde graag hun handstand showen voor de foto. Grote lol samen natuurlijk! Ook toen we erna nog met zijn viertjes het hele grasveld hebben afgezocht naar de autosleutels die uit Pascoal z’n broekzak waren gevallen……… he Pascoal ;-) Gelukkig hebben we ze gevonden en kon iedereen weer veilig naar huis na de shoot!

Chantal en Pascoal, dank jullie wel voor jullie vertrouwen in mij en dat ik deze waardevolle momenten heb mogen vastleggen voor jullie! Ik hoop dat de foto’s een mooi plekje zullen krijgen in jullie nieuwe huisje! Hele dikke kus van mij!

PasChan_MiCaFotografie-1661WEB PasChan_MiCaFotografie-1689 WEB PasChan_MiCaFotografie-1748WEB PasChanWhan_MiCaFotografie-1767-WEB PasChan_MiCaFotografie- WEB PasChan_MiCaFotografie-1829WEB PasChan_MiCaFotografie-1878WEB PasChan_MiCaFotografie-1853WEB