In 2015 heb ik op een mooie avond deze loveshoot mogen maken voor Timon en Vera!

Timon en Vera gaan volgende maand¬†trouwen¬†en ze hebben mij uitgekozen als hun trouwfotograaf! Wat super hip is momenteel, is om van te voren naar je gasten een ‘safe the date’ kaart te sturen. En wat is nu leuker dat een foto uit de loveshoot te gebruiken hiervoor! Dat heeft dit leuke bruidspaar dan ook gedaan, de foto waarbij ze op de kade zitten in de haven, pronkt op de voorkant van de safe the date kaart! Super leuk! Ik voel me natuurlijk als fotograaf dan ook enorm vereerd!

Deze mooi avond zijn we voor de loveshoot een stukje door de mooie vesting van Hellevoetsluis gelopen! Wat een prachtige locaties heb je hier toch bij elkaar! We hebben dan ook veel mooie foto’s kunnen maken.

Lieve Timon en Vera, ik vond de safe the date kaart super tof geworden! Op naar jullie prachtige huwelijksdag, ik kan niet wachten!

loveshoot_TimonVera_MiCaFotografie-5591WEB loveshoot_TimonVera_MiCaFotografie-5605WEB loveshoot_TimonVera_MiCaFotografie-5612WEB loveshoot_TimonVera_MiCaFotografie-5621WEB loveshoot_TimonVera_MiCaFotografie-5633WEB loveshoot_TimonVera_MiCaFotografie-5652WEB loveshoot_TimonVera_MiCaFotografie-5663WEB