Vorig jaar vertrok ik met Jo-Ann en haar papa en mama ’s ochtends vroeg naar het bos. Onze missie: Magische kerst foto’s maken! Ja, de foto’s die we daar gingen maken waren voor de kerstkaart van dit mooie gezin! We hadden ongelofelijk veel geluk met het weer, de zon scheen, en er hing een klein beetje mist! Ideaal weer voor magische foto’s!

De styling was compleet verzorgd door vader en moeder! Op een mooi stukje zette papa het bedje in elkaar, en hebben we met elkaar de kerstboom versierd, en de setting compleet gemaakt! Dit alles terwijl Jo-Ann in haar mooie kerstjurk gezellig mee hielp! Je had de mensen die hun hond gingen uitlaten daar moeten zien kijken hihi!

Uiteindelijk is de magisch gestylde foto zo gaaf geworden, dat ik deze met toestemming van de ouders gebruikt hebt voor de kerstkaarten van MiCa Fotografie dit jaar!

Jo-Ann, ik mag je nu al 2 jaar fotograferen, en het is altijd een klein feestje met jou! Stiekem heb je een speciaal plekje in mijn hart gekregen mooie meid!

 

Magische foto's MiCa Fotografie JoAnn_MiCaFotografie-6254WEB JoAnn_MiCaFotografie-6295 JoAnn_MiCaFotografie-6371.2WEB JoAnn_MiCaFotografie-6380WEB JoAnn_MiCaFotografie-6397WEB JoAnn_MiCaFotografie-6431WEB