De bruiloft van Mark en Manon was op vrijdag 25 Mei 2012, een prachtige dag vol zon, en een stevige wind! Ongeveer 2 jaar geleden had ik een fotoshoot op de boerderij van de Familie Biesheuvel, het was erg gezellig en de familie was enorm gastvrij! Ongeveer een jaar daarna kreeg ik ineens een mailtje van Mark…….. of ik het leuk zou vinden om trouwfotografie van hun bruiloft te verzorgen? Dat had ik zeker, ontzettend leuk!

25 Mei was ik rond kwart voor 12 bij het ouderlijk huis van Manon in Oostvoorne. Toen ik binnenkwam was Manon nog boven en was haar vader haar net aan het helpen om naar beneden te komen, want dat was nog best lastig in zo’n grote mooie jurk :-)! De tuin was prachtig versierd voor het diner ’s avonds, daar had de moeder van de bruid dan ook enorm haar best op gedaan! Rond kwart over 12 kwam daar de auto de oprit oprijden, daar was Mark! Vol spanning stapte hij uit de auto……… en vol spanning deed Manon de deur open!!! Helemaal verliefd bekeken ze elkaar van top tot teen, en natuurlijk kon papa even de kleine man Daniel even een knuffel geven……

Daarna vertrokken we naar het prachtige witte kerkje in Simonshaven! Dit witte kleine kerkje ligt heel mooi gelegen met uitzicht over allemaal weilanden…..echt een prachtige locatie! Wij waren er al voordat alle gasten er aan kwamen, waardoor Mark en Manon via een klein luikje in de deur vanaf een afstand alle gasten konden zien aankomen……….. Hierna volgende een mooie trouwdienst met veel mooie, persoonlijke momenten! Ik heb Mark en Manon alleen maar zien stralen van geluk! Na afloop hebben Mark en Manon beide nog een witte bruidsduif opgegooid (dat was nog best even spannend met zoveel wind ;-)

Na de dienst en het maken van de groepsfoto’s zijn we vertrokken naar………jawel! de boerderij! Hier hebben we een mooie trouwreportage gemaakt. Het was best pittig voor Mark en Manon want de temperatuur was inmiddels gestegen tot dik 26 graden en er stond behoorlijk veel wind, waardoor de sluier van Manon er snel vandoor ging….. Na de reportage heb ik afscheid genomen van het bruidspaar, waarbij zij lekker gingen eten met hun familie en vrienden en ik snel naar huis ging, om de foto’s van deze mooie trouwdag in de computer te laden……

Lieve Mark en Manon (en Daniel natuurlijk!) bedankt voor jullie vertrouwen in mij, en dat ik deze mooi dag voor jullie heb mogen vastleggen! Ik hoop dat jullie nog heel lang gelukkig zijn met elkaar en veel lol samen zullen hebben, en met liefde terugkijken naar de trouwreportage!