Laura en Tjeerd heb ik al vaker voor mijn lens mogen hebben, samen met hun prachtige dochter Zoë! Helaas hebben we de newbornshoot van Zoë nooit gehaald omdat zij veel te vroeg werd geboren! Toen Laura weer zwanger was, boekte ze meteen een newborn fotoshoot, en ook de zwangerschapshoot!

Gelukkig verliep de zwangerschap goed en werd Roan op tijd geboren! Tijdens de newborn fotoshoot leek het een beetje spannend te worden want Roan had geen zin om te slapen, en wilde alles graag blijven volgen. Maar gelukkig ben ik niet voor 1 gat te vangen, en uiteindelijk lag Roan heerlijk te slapen en kon ik prachtige foto’s van hem maken!

Natuurlijk wilde we ook graag foto’s van Zoë en Roan samen…………dat was nog wel een uitdaging! Want terwijl Roan lekker sliep, vond Zoë het toch wel ineens erg spannend allemaal! Na haar ‘omgekocht’ te hebben met een heerlijke gezonde appel, ging het prima! Haar kleine newborn broertje kreeg zelfs hele lieve kusjes van haar!

Tjeerd en Laura, ik hoop dat jullie blij zijn met de foto’s, en dat dit een prachtige herinnering voor altijd zal zijn voor jullie! Een dikke knuffel aan Zoë en Roan van mij!

Newborn_Roan_MiCaFotografie-2233WEB Newborn_Roan_MiCaFotografie-2376WEB Newborn_Roan_MiCaFotografie-2370-WEB Newborn_Roan_MiCaFotografie-2389WEB Newborn_Roan_MiCaFotografie-2427WEB Newborn_Roan_MiCaFotografie-2398WEB Newborn_Roan_MiCaFotografie-2396WEB Newborn_Roan_MiCaFotografie-2475WEB