Siem is het newborn broertje van Wessel. En Wessel is een van mijn eerste newborns geweest, en ik herinner zijn shoot als de dag van gisteren! Hij kwam slapend de studio binnen en ging slapend weer weg toen! Ook is de newborn foto van Wessel gepubliceerd geweest in een magazine, wat je als fotograaf natuurlijk extra trots maakt!

Nu kwam Wessel dus mee met zijn kersverse newborn broertje Siem! En ook Siem deed het geweldig! Heerlijk hoe relaxed hij zelf zijn duimpje zocht en lekker verder sliep terwijl ik foto’s van hem maakte!

Wessel vind zijn broertje heel lief, maar vond het samen op de foto gaan wel een beetje spannend allemaal! Toch is het ons gelukt en hebben we hele mooie foto’s kunnen maken van deze twee prachtige mannetjes!

Rianne en Rick, dank jullie wel voor jullie vertrouwen elke keer in mij! Ik vind het een feestje om jullie te mogen fotograferen! En jullie hebben twee prachtige kanjers, geniet lekker met elkaar!

 

© www.mica-fotografie.nl / info@mica-fotografie.nl

 

Newborn_Siem_MiCaFotografie-1358WEB newborn_Siem_MiCaFotografie-1383-WEB Newborn_Siem_MiCaFotografie-1424WEB Newborn_Siem_MiCaFotografie-1438.2WEB newborn MiCa Fotografie Newborn_Siem_MiCaFotografie-1563WEB Newborn_Siem_MiCaFotografie-1665WEB