Vandaag op de blog, newborn Aiden uit Hellevoetsluis. Aiden is een super rustig kereltje, wat heerlijk sliep tijdens de newborn fotoreportage! We hebben echt diverse poses en settings kunnen fotograferen, en Aiden vond het allemaal prima, hij sliep overal heerlijk doorheen!

Ook hebben we nog een foto gemaakt met zijn knuffeldoekje. Hoe leuk is dat voor later, om te zien hoe groot het doekje nu is nu Aiden nog een newborn is, maar hoe klein het doekje straks zal zijn naast Aiden als hij groter is!

Natuurlijk konden de foto’s samen met de trotse papa en mama niet ontbreken. Omdat het bijna etenstijd werd, werd Aiden iets wakker, wat ook wel weer leuk was voor de gezinsfoto’s! Na de newborn shoot kon hij lekker even eten, en weer lekker verder slapen!

Je hebt het super gedaan Aiden, en papa en mama hebben prachtige mooie herinneringen aan jouw newborn tijd!

Wil jij ook een newborn fotoreportage laten maken door MiCa Fotografie? Boek deze tijdig tijdens de zwangerschap al, om teleurstelling te voorkomen wanneer er geen plek meer is. Voor meer informatie:

www.mica-fotografie.nl of stuur een email naar: info@mica-fotografie.nl

newborn_Aiden_MiCaFotografie-0003-WEB newborn_Aiden_MiCaFotografie-0011-WEB newborn_Aiden_MiCaFotografie-0026WEB newborn_Aiden_MiCaFotografie--6WEB newborn_Aiden_MiCaFotografie-0050WEB newborn_Aiden_MiCaFotografie-0063WEB newborn_Aiden-9971-WEB2