In Juni 2014 mocht ik de bruiloft fotograferen van Hugo en Tanja (zie blog hier: bruiloft Hugo & Tanja)¬†Alleen wij wisten toen dat lieve kleine Djay hier ook stiekem al bij aanwezig was……… 14 November¬†werd deze kleine meid dan eindelijk geboren, en mocht ik de newborn fotografie verzorgen!

Djay deed het hartstikke goed en we hebben hele mooie foto’s kunnen maken tijden deze newborn fotosessie! Het mooiste bij newborn fotografie is dat je het prille geluk van het nieuwe gezin mag vastleggen, en daarbij de mooie herinneringen van dat hele kleine prille mensje, wat zo ontzettend snel groeit en veranderd! Newborn fotografie een herinnering voor altijd, van onschatbare waarde!

Dank je wel Hugo en Tanja voor wederom jullie vertrouwen en ik hoop dat jullie blij zijn met deze waardevolle herinnering en foto’s van Djay!

** Wil jij ook een reportage newborn fotografie? Neem dan al tijdens de zwangerschap contact op voor het reserveren van een plekje in de agenda, om teleurstellingen te voorkomen**

 

 

Newborn_Djay_MiCaFotografie- WEB Newborn_Djay_MiCaFotografie-6754 WEB Newborn_Djay_MiCaFotografie-6916 WEB Newborn_Djay_MiCaFotografie-6817.2 WEB Newborn_Djay_MiCaFotografie-6861WEB Newborn_Djay_MiCaFotografie-7049WEB Newborn_Djay_MiCaFotografie-7041WEB Newborn_Djay_MiCaFotografie-6933.2 WEB Newborn_Djay_MiCaFotografie-6988WEB Newborn_Djay_MiCaFotografie-7062WEB Newborn_Djay_MiCaFotografie-6903.2WEB Newborn_Djay_MiCaFotografie-7069WEB Newborn_Djay_MiCaFotografie-7097 WEB