Newborn Jessica uit Spijkenisse, heb ik begin december op de foto gezet. De mama van Jesscia had al halverwege de zwangerschap een afspraak met mij gepland, zodat ze zeker wist dat ik tijd zou hebben voor haar mooi meisje. De afspraak plannen was in dit geval ook makkelijker omdat Jessica met een keizersnede geboren zou worden. Normaal zet ik altijd de uitgerekende datum als richtlijn in mijn agenda, maar nu konden we al heel vroeg gelijk een direct afspraak maken!

Na de geboorte hebben we de afspraak toch een weekje later ingepland, want Jessica moest nog even in het ziekenhuis blijven omdat ze erg geel zag, en nog heel erg slaperig was. Gelukkig was ze na een weekje aardig opgeknapt en mocht ze lekker met haar papa, mama en broertje mee naar huis!  Toen ik op de dag van de afspraak aankwam in Spijkenisse, was ik in 1 slag verliefd op Jessica! Wat een heel lief, klein poppetje zeg! Prachtig! Ze was super rustig, bekeek alles op haar gemakje en vond het allemaal prima! Terwijl ik alles aan het opbouwen was keek haar grote broer vanuit de box toe en brabbelde van alles tegen me, heel gezellig!

De fotoreportage verliep hartstikke goed en we hebben prachtige beelden kunnen vastleggen! Zelf eentje met zo’n klein onschuldig glimlach-stuipje! Zo lief! Natuurlijk konden een paar foto’s van Jessica met haar grote broertje niet ontbreken, en wat was hij lief voor haar! Om te smelten! Kijk maar bij de laatste foto, hoe lief hij naar haar kijkt!  Jessica’s mama had allemaal grote lijsten gekocht voor in de kamer, dus die gaan we binnenkort mooi vullen met deze schitterende beelden van dit mooie gezin!