Op 3 Juli 2015 mocht ik het sprookjes huwelijk van P & D vastleggen! Ik herinner het me als een van de warmste dagen van die zomer, want de temperatuur liep op tot wel 37 graden die dag! Dat is even flink aanpassen, voor iedereen! Een huwelijk fotograferen in die temperatuur is best een uitdaging ;-) Ondanks die hitte, was het een prachtige dag!!!!

’s Ochtends vroeg arriveerde ik al bij Huis de Voorst te Eefde! Wat een mooie locatie zeg! Een prachtig landhuis tussen de bossen……… Na het fotograferen van alle voorbereidingen, ging ik met P & D hun reportage maken in en rondom het landhuis! Wat een schitterende setting voor het maken van trouwfoto’s zeg!

Toen de gasten waren aangekomen, kwamen P & D aan in de speciale auto van het landhuis, op de prachtige oprit! Na hun aankomst, hebben ze eerst een vlag samen gehesen in de regenboog kleuren! Wat een mooi symbool, en wat een verbintenis gaf dit!

De ceremonie vond buiten in de tuin plaats, onder een hele mooie grote oude boom! Met witte lantaarns in de bomen maakte dit het plaatje helemaal compleet. Het was een prachtige, mooie en intieme ceremonie! Ik heb als fotograaf maar ook als persoon werkelijk genoten van dit mooie tafereel!

Na de ceremonie was het tijd voor taart! De taart stond binnen al prachtig opgesteld, en al snel klonken de champagne glazen en was iedereen aan het smullen van de heerlijke taart! Hierna was het een heerlijk ontspannen setting. Eigenlijk had het bruidspaar een heel leuk programma voor de gasten geregeld, maar door de hitte bleef iedereen eigenlijk lekker op het terras waar iedereen lekker genoot van het gezelschap en een drankje! Een hele leuke ontspannen sfeer! Waar ik gelijk gebruik van gemaakt hebt om de groepsfoto’s en wat leuke gekke foto’s met de vriendengroepen te maken!

Intussen werd in de zaal boven alles gereed gemaakt voor het diner, en het zag er werkelijk prachtig uit! Leuke persoonlijke details op de tafels, prachtig eten…………top!

P & D ik wil jullie bedanken dat ik deze dag voor jullie heb mogen vastleggen, en voor jullie vertrouwen in mij. Het was een onvergetelijke dag en het begin van een heel mooi huwelijk! Ik heb genoten als fotograaf en als mens!

Inmiddels heb ik jullie al blij kunnen maken met jullie trouwalbum en ik hoop dat jullie nog vele jaren met veel plezier terug zullen kijken hiernaar.

©www.mica-trouwfotografie.nl

trouwen_PeterDimitri_MiCaFotografie-7281WEB trouwen_PeterDimitri_MiCaFotografie-7273WEB trouwen_PeterDimitri_MiCaFotografie-7267WEB DimitriPeter_trouwen_MiCaFotografie-7262-WEB trouwen_PeterDimitri_MiCaFotografie-7302WEB DimitriPeter_trouwen_MiCaFotografie-7355-WEB DimitriPeter_trouwen_MiCaFotografie-7321-WEB trouwen_PeterDimitri_MiCaFotografie-7516WEB DimitriPeter_trouwen_MiCaFotografie-7606-WEB Trouwen_PeterDimitri_MiCaFotografie-7978WEB Trouwen_PeterDimitri_MiCaFotografie-7949WEB