Op 1 Augustus 2014 gingen Bram en Leenke trouwen in Hellevoetsluis! Wat een schitterende dag was dit werkelijk! Leenke ging trouwen vanuit haar ouderlijk huis, waar Bram haar zou ophalen. Toen ik aankwam mocht ik gelijk doorlopen naar boven, waar Leenke samen met haar zusje, moeder en ceremoniemeester was. De laatste dingen werden goed gedaan, sieraden omgedaan, en even de laatste momentjes samen gedeeld!

Met een aantal genodigde gasten wachten Bram zijn bruid op buiten in de tuin. Altijd een prachtig moment wanneer de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien, de blikken in de ogen zeggen genoeg! Hierna heeft iedereen ze kunnen bewonderen en gingen we op weg naar de Vesting in Hellevoetsluis om foto’s te gaan maken! Het bruidspaar had echt prachtig weer, en in de Vesting van Hellevoetsluis zijn zoveel mooie plekjes! Na een rondje Vesting, zijn we ook nog naar de voetbalvelden geweest, omdat Bram hier voetbalt. Leenke speelt handbal en had haar handbal bij haar, zodat we hun beide sporten ook nog in de reportage konden verwerken, wat ze graag wilde. Leuk detail: de voetbalvereniging had speciaal het scorebord op 01-08 (1 augustus) gezet!

Na even een heerlijke relaxte lunch, was het dan zover! Het moment dat Bram en Leenke gingen trouwen! Op naar het gemeentehuis in Hellevoetsluis! Het was een prachtige ceremonie, met een lach en een traan, en met heel veel mooie woorden en heel veel liefde! Na het trouwen moest er natuurlijk nog een ‘selfie’ gemaakt worden door het bruidspaar voor op Facebook ;-) met de aangepaste status: getrouwd!

Na het trouwen en de felicitaties ging het gehele gezelschap met een kleine lekkere wandeling naar de witte brug, waar wat groepsfoto’s gemaakt zijn, en aparte foto’s met vrienden en familie. Er hing een heerlijke ontspannen sfeer, en er werd heel wat afgelachen! In plaats van het traditioneel vangen van de bloemen, hebben we een handbal foto gemaakt met Leenke haar handbal-vriendinnen! En natuurlijk kon een stoere mannen foto met de vrienden ook niet ontbreken!

Hierna vertrokken we met de groep daggasten naar Stroop Pannenkoeken in Zuidland! Welke schitterend was aangekleed! Een mooie terras, witte hortensia’s, witte strikken….. er hing een prachtige sfeer! Bij aankomst van Bram en Leenke, werd hen een schaar overhandigd, waarmee ze een lint moesten doorknopen en het proosten kon beginnen! Na de proost zijn ze nog door enkele lieve mensen toegesproken, en ontvingen ze mooie cadeautjes! Hierna werd er lekker geborreld op het terras in het zonnetje! Toen mijn werk als trouwfotograaf erop zat, kreeg ik nog een heel leuk origineel flesje wijn mee met een bedankwoordje erop van het bruidspaar! Super leuk!

Ik ben heel blij dat ik als trouwfotograaf deze belangrijke mooie dag mocht vastleggen voor jullie Bram en Leenke! Jullie trouwen was een sprookje, met hele mooie liefdevolle momenten! Ik kon overal, bij jullie maar ook bij de mensen om jullie heen del liefde en warmte voor elkaar voelen! Zoals jullie zelf weten, zijn deze momenten zo intens belangrijk en om te koesteren. Ik hoop dat jullie met net zoveel liefde als op deze dag, zullen terug kijken naar de foto’s. Bedankt voor jullie vertrouwen in mij als jullie trouwfotograaf, en dank jullie wel dat ik heb mogen meegenieten deze dag!

*www.mica-fotografie.nl / www.mica-trouwfotografie.nl *

 

TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8452 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8455 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8498 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8529 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8540 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8635 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8641 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8655 WEB TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8727 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8730 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8743WEB2 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8750 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8765 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8795 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8805 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8865 WEB TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8927 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-8968 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9019 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9032 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9082 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9096 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9138 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9197 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9236 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9321 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9345 WEB TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9361 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9423 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9428 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9429 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9454 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9487 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9491 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9499 TrouwenBramLeenke_MiCaFotografie-9505