25 Augustus 2016 gingen Andrei en Wilma trouwen! We hoopte al op mooi weer, maar dit overtrof alles wat ze konden verwachten voor hun trouwen! Ze gingen namelijk trouwen op de warmste 25 Augustus ooit! Het was namelijk deze dag zo’n 34/35 graden!  Gewapend met veel zakdoeken om te deppen, en veel flesjes water begonnen zij vol verwachting aan hun mooie dag!

Ik was ’s ochtends vroeg al bij Wilma, waar zij mooi werd opgemaakt en haar bruidskapsel werd gemaakt door Anouk van Noukstyle. Ook waren schoonzusje en haar vriendin Charlotte (die speciaal was overgevlogen vanaf Aruba) er om haar te steunen en te helpen.

Al vrij snel kwam Andrei haar ophalen, en wat zagen ze er beide prachtig uit! De reactie van Andrei was dan ook prachtig toen hij zijn bruid zag, hij kon alleen nog maar ‘wow’ uitbrengen, en kreeg tranen in zijn ogen, zo mooi vond hij haar!

Toen zijn we op pad gegaan, naar het centrum van Dordrecht, om hier hun trouwfoto’s te maken! We hebben een heel leuk rondje gelopen door het centrum, en Andrei en Wilma wisten precies waar ze hun foto’s wilde. Ze hadden namelijk voor hun trouwdag al een rondje samen gemaakt en wisten zo precies wat ze waar wilde!  Dordrecht is dan ook een schitterend decor voor je trouwfoto’s, met de oude huizen en prachtige bruggen! Na vele flesjes water verder, en een hoop deppen, was het dan zover………. op naar het stadhuis van Dordrecht om te trouwen.

Inmiddels hadden vrienden en familie zich daar verzameld, en ook de familie van Andrei, die speciaal naar Nederland waren gekomen vanuit Roemenië, om bij het trouwen te zijn. Na een mooie trouwceremonie met een lach en een traan, ging ik met het bruidspaar nog naar een botanische tuin, die op de weg lag naar de feestlocatie! Daar hebben we ook nog enkele foto’s genomen, en gelukkig begon de temperatuur al iets te zakken richting de 30 graden ;-)

Aangekomen bij Hotel Aria, werd het bruidspaar ontvangen door vrienden en familie, die allemaal lekker aan het relaxen waren op het buitenterras, met lekker koele drankjes! Na even bijgekomen te zijn, en opgefrist, was het moment daar om de prachtige (en heerlijke!) bruidstaart aan te snijden!

Het diner vond plaats op de eerste verdieping van Hotel Aria. Ontzettend lief van het bruidspaar dat ze mij bij de vriendinnen van het bruidspaar aan tafel hadden gezet, en ik lekker mocht meegenieten van het diner tijdens het foto’s maken!

Na het diner, was het tijd voor het feest, waar na de openingsdans nog lekker lang werd gedanst, gekletst en genoten!

Lieve Andrei en Wilma, onwijs bedankt voor jullie vertrouwen in mij deze dag, en jullie goede zorgen voor mij deze dag! Ik heb ontzettend met jullie mee genoten deze dag, en kijk met veel plezier terug op deze mooie dag! Ik wens jullie heel veel liefde en gezondheid toe, en geniet met elkaar!

©www.mica-trouwfotografie.nl