Graag wil ik de fotoreportage van het trouwen van Cindy en Michael nog graag laten zien hier op de blog van MiCa Fotografie. Het was in September 2014 dat dit lieve bruidspaar ging trouwen, en wat was het een mooie dag! Voor mij begon deze trouwreportage ook anders dan anders, want dit bruidspaar ging trouwen vanaf hun eigen schip! Hoe cool is dat! Ze hadden geregeld dat hun eigen schip in de haven van de Vesting van Hellevoetsluis mocht liggen, naast de vuurtoren! Hartstikke uniek!

Toen ik ’s ochtends aankwam, zag ik pas in het echt hoe mega groot zo’n schip is! wow! Dat is een knap staaltje ‘inparkeerwerk’ geweest in die smalle haven! Toen kwam er een heuse uitdaging voor mijzelf, via een wiebelige, enigszins gladde, smalle plank vrij steil omhoog de boot inklimmen! Op zich niet zo’n punt zou je zeggen, daar ik hoogtevrees heb, en met mijn camera’s en tassen om mijn nek liep! Uiteraard laat ik mij niet voor 1 gat vangen en ben ik er ‘hup’ zo opgeklommen! Ik gok zo dat Michael stiekem om me gelachen zal hebben daar!

Kort daarna kwamen de drie stoere binken van ze in de trouwauto, om papa op te halen! Mooi momentje om te zien, de emoties tussen vader en zoons! Hierna gingen we Cindy natuurlijk ophalen! Waar Michael ook heel lief werd ontvangen door hun kleine meid!

In het standhuid vond er een hele mooie, emotionele en persoonlijke ceremonie plaats. Michael verraste zijn Cindy met een persoonlijk woord wat hij ook nog eens uitbeelden met allerlei persoonlijke meegebrachte materialen!

Wat ik zelf persoonlijk een heel mooi moment vond, was toen hun dochter tijdens de ceremonie emotioneel werd! Wat een mooi gevoelsmeisje! Het waren tranen van pure liefde en geluk! Ik smelt daarvan, niet alleen als fotograaf maar ook als mens!

Na het trouwen gingen we met dit mooie gezin op pad in de Vesting van Hellevoetsluis om een mooie trouwreportage te maken! En natuurlijk hebben we ook foto’s gemaakt op het schip zelf!

Na de trouwreportage gingen we naar de feestlocatie, Partyfarm Steenbeek in Hellevoetsluis. Het bruidspaar werd opgewacht door familie en vrienden, en door een haag van ballonnen ging het bruidspaar naar binnen, waar ze een prachtige bruidstaart hebben aangesneden, genoten hebben van een heerlijk buffet en daarna brak een geweldig feest los met een super band!

Lieve Cindy, Michael en kids, bedankt voor jullie vertrouwen in mij en dat ik deze ooh zo mooie dag voor jullie mocht vastleggen! Veel liefde en plezier met elkaar!

 

** Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf? Neem een kijkje op deze website of op www.mica-fotografie.nl, of stuur een email naar info@mica-fotografie.nl**

 

TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-2314WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-2354WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-2411WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-2431WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-2441WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-2501WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-2509WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-2559WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-2590WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-2655WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-2846WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-2944WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-3017WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-3021WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-3054WEB TrouwenCIndyMichel_MiCaFotografie-2923-WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-3099WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-3104WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-3110WEB TrouwenCindyMichael_MiCaFotografie-3156WEB TrouwenCindyMichel_MicaFotografie-3407-WEB