Op 18 Augustus was het DE dag voor Joanne en Lennart; ze gingen trouwen! Zo lang naar uitgekeken, zo lang verwacht! In de ochtend ging ik eerst naar het ouderlijk huis van Lennart, waar hij samen met zijn ouders was! Ook mocht ik al een glimp opvangen van de coole rode trekker waarmee Lennart zijn Joanne zou gaan ophalen om te gaan trouwen!

Daarna door naar Joanne, waar haar moeder haar haar jurk in hielp! Kort daarna werd het voor de deur steeds drukker, en verzamelde vrienden en familie zich voor de deur. En daar kwam Lennart in zijn rode trekker!

Na een drankje en broodje zijn we naar de Jacobaburcht gegaan, om daar de reportage te maken.   Kort erna vond de plechtigheid plaats in het er naast gelegen gemeentehuis van Oostvoorne. Lennart en Joanne hadden een hele speciale gast om hun ringen te brengen tijdens het trouwen; hun eigen hond Bo! Bo is een hele lieve grote sint bernard, een schat van een beest! Met een mooie strik om haar nek, kwam ze haar baasjes de ringen brengen.

Na het trouwen ging het gezelschap richting Ri-Jo in Hellevoetsluis, voor het uitbrengen van een proost, en het aansnijden van de taart!

Joanne, ik wil even nog een extra respect uitspreken naar jou! Meid, wat voelde je je beroerd en was je ziek! Maar met de pijnstilling en een enorme dosis doorzettingsvermogen heb je toch de hele dag kunnen genieten! Respect! Ik hoop dat je nog vaak naar de foto’s zult kijken, en de dag mag herbeleven en genieten!

©www.mica-trouwfotografie.nl