trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3351ZW

In November 2012 heb ik van Ralph en Sabrine een loveshoot gemaakt, als voorbereiding op hun trouwen. De blog hiervan kun je hier lezen.

Op 22 December 2012, was daar dan eindelijk de grote trouwdag van Ralph en Sabrine! Als eerst ging ik naar het huis van Ralph zijn ouders in Hellevoetsluis, waar hij natuurlijk zelf was, samen met een klein gezelschap. De laatste dingen werden geregeld, zoals het opspelden van de corsages, voordat hun prachtige trouwauto Ralph zou komen ophalen. Vanaf daar gingen we Sabrine ophalen bij haar ouders. Ralph is een hele rustige jongen, en hij bleek niet veel last van stress te hebben gelukkig. Echter toen hij voor de deur stond om Sabrine op te halen, zag ik stiekem toch wel even een momentje van zenuwen! Logisch natuurlijk want hij zou zijn prachtige bruid nu voor het eerst gaan zien! En mooi was ze! In een prachtige strapless bruidsjurk kwam ze de trap af, en bekeken ze elkaar vol aandacht! Een prachtig stel!

Helaas was deze mooie dag erg grijs en regenachtig, dus met behulp van plu’s werd Sabrine de auto in geholpen en gingen we op weg. Eerst nog even langs de oma van Ralph, die helaas deze dag niet mee kon. Zijn oma was hartstikke verrast dat ze nog even langs kwamen, en was er erg emotioneel van, en ook heel blij dat ze ze toch nog even gezien had! Daarna begon de reis naar Maarssen, waar Raph & Sabrine uiteindelijk zouden gaan trouwen en het feest gaven.

Door de regen besloten we bij de trouwlocatie zelf wat foto’s te gaan maken. Ralph en Sabrine hadden de Nonnerie uitgekozen als hun trouwlocatie in Maarssen, echt een super locatie! In een prachtig oud pand langs het water, super sfeervol! We hebben in een aantal ruimtes foto’s kunnen maken, waarna we weer snel vertrokken, omdat de gasten elk moment konden aankomen, en die mochten het bruidspaar natuurlijk nog niet zien. We zijn toen nog even naar Nyenrode gereden, zodat we wat foto’s met de auto daar nog konden maken.

Om 3 uur was het dan zover…………het bruidspaar kwam aan bij de Nonnerie, waar ze naar binnen werden begeleid door alle gasten onder een luid applaus! In een hele knusse, intieme en sfeervolle ruimte werd het huwelijk voltrokken tussen Ralph en Sabrine, op een hele ontspannen en gezellige manier! Na de huwelijksvoltrekking was er natuurlijk tijd voor het proosten en het aansnijden van de prachtige bruidstaart!

Om 19 uur was het tijd voor het diner en nam iedereen plaats aan super mooi gedecoreerde tafels, met prachtige persoonlijke details. Zo was de menukaart opgemaakt in de stijl van het trouwkaartje, lagen er bloemen in dezelfde kleuren als het boeket……….. prachtige details allemaal!  Het bruidspaar en de gasten genoten van een heerlijk diner! Ook was er nog een mooie  speech van de vader van Ralph. En natuurlijk bedankt lieve Ralph en Sabrine voor het heerlijke diner wat jullie voor mij ook hadden geregeld, super lief!

’s Avonds barstte het feest los! Met een geweldige combinatie van een Dj met een saxofonist! Wat een sfeer! Er werd heerlijk gedanst en er was een heerlijke ontspannen sfeer! Bij de uitgang lag nog een heel gaaf gastenboek! Ralph en Sabrine hebben een foto uit de loveshoot gebruikt, deze op een enorm groot canvas laten drukken met ruimte ernaast, en daar konden alle gasten hun naam of boodschap aan het bruidspaar op schrijven! Echt heel mooi geworden!

Lieve Ralph en Sabrine, ik wens jullie heel veel geluk, liefde en plezier met elkaar! Super bedankt voor jullie vertrouwen in mij en we houden zeker contact!

trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3293 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3307 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3335ZW trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3345ZW trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3351ZW trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3373ZW trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3402 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3426 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3446 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3461 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3493 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3497 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3533ZW trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3600 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3614 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3630 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3658 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3669 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3776 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3798 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3812 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3839 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3854 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3856 trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3927ZW trouwenRalphSabrine_MiCaFotografie-3980