30 Juni 2017 was de grote dag voor Sven en Melanie dat zij gingen trouwen! Samen met hun kindjes Alison en Owen!  In de ochtend was ik eerst bij Sven en Owen, waar Sven Owen hielp aankleden. Heerlijke vader-zoon momenten vonden daar plaats, om te koesteren voor later! Daarna ging ik door naar Melanie en Alison. Terwijl Melanie in de make-up zat en haar jurk ging aantrekken, hielp oma Alison in haar mooie jurkje, waarna Alison een eerste blik mocht werpen op haar mama in trouwjurk! Ze bleef haar ogen uitkijken naar haar mama!

Nadat Sven en Owen de meiden hadden opgehaald zijn we foto’s gaan maken! In een te gekke rode Volkwagen bus. Ik kan er niets aan doen, maar daar heb ik echt een zwak voor, wat een te gekke busjes zijn dat toch! Toen we de bus in een aardappelen veld hadden gereden was het plaatje helemaal compleet! Daarna zijn we in Brielle foto’s wezen maken, waar ze ook gingen trouwen!

Na een mooie ceremonie met een lach en een traan, gingen alle daggasten met het bruidspaar mee naar de Hooghcamer in Brielle, waar de bruidstaart werd aangesneden en er werd geproost op een hele mooie dag!