10 April was de dag dat Winston ging trouwen met zijn Yvonne. Trouwen met een Surinaams goud randje, want Winston komt uit Suriname, en had voor Yvonne echt Surinaams goude ringen gekocht! Winston is de oud collega van mijn man, en samen hebben deze heel wat uurtjes hoog in de lucht op de top van windmolens gezeten! Zodoende ken ik Winston weer! Ik was dan ook zeer vereerd dat ik de bruiloft van Winston en Yvonne mocht vastleggen deze dag!

Bij aankomst was Yvonne al druk bezig, samen met haar 2 dochters en schoondochter! De voorbereidingen waren in volle gang, en ook al waren er al de nodige zenuwen, toch was het ook allemaal wel weer relaxed. Winston kwam de familie ophalen in een limo! Met z’n allen in de limo, op naar het gemeentehuis in Rhoon!

Na een mooie plechtigheid, zijn we foto’s gaan maken bij de Rhoonse Grienden! We hadden prachtig weer dus konden mooie foto’s maken! Tussen de serieuze poses door, af en toe lekker gek doen, he Winston, want dat is wel jouw ding ;-)

Het was een mooie dag, en dank jullie wel Winston en Yvonne, voor jullie vertrouwen in mij! Ik wens jullie nog heel veel gelukkige jaren samen!

 

WinstonYvonne_Trouwen_MiCaFotografie-3182WEB WinstonYvonne_Trouwen_MiCaFotografie-3200WEB WinstonYvonne_Trouwen_MiCaFotografie-3246WEB WinstonYvonne_Trouwen_MiCaFotografie-3267WEB WinstonYvonne_Trouwen_MiCaFotografie-3274WEB WinstonYvonne_Trouwen_MiCaFotografie-3304WEB WinstonYvonne_Trouwen_MiCaFotografie-3326WEB WinstonYvonne_Trouwen_MiCaFotografie-3376WEB WinstonYvonne_Trouwen_MiCaFotografie-3494WEB WinstonYvonne_Trouwen_MiCaFotografie-3538WEB WinstonYvonne_Trouwen_MiCaFotografie-3555WEB WinstonYvonne_Trouwen_MiCaFotografie-3641WEB WinstonYvonne_Trouwen_MiCaFotografie-3647WEB WinstonYvonne_Trouwen_MiCaFotografie-3653WEB Trouwen_WinstonYvonne_MiCaFotografie-3668WEB Trouwen_WinstonYvon_MiCaFotografie-3655-WEB WinstonYvonne_Trouwen_MiCaFotografie-3729WEB