Allereerst wil ik je even waarschuwen voor een lange blog met heeeeel veel foto’s! Ik kon als trouwfotograaf, maar ook als gewoon mezelf, niet kiezen tussen als deze leuke foto’s! Want wat was ik blij dat ik de trouwfotograaf van Matthijs en Karin mocht zijn! Wat een geweldige bruiloft was dit! Deze bruiloft stond vooral in het teken van gezelligheid met elkaar, relaxt, eigenzinnig, helemaal zoals Matthijs en Karin het zelf wilde, epic, met veel lachen en een traan! Ik voelde mij als trouwfotograaf zijnde bijna een van de gasten, zo werd ik in dit gezelschap opgenomen, en zo ontzettende fijn was de sfeer!

‘S Ochtends vroeg begon de dag bij Matthijs zijn ouders thuis in Rotterdam. Ik kwam daar netjes op het afgesproken tijdstip aan………maar………geen Matthijs! Precies Matthijs volgens zijn ouders, maar hij zou er elk moment zijn. En daar was hij dan, hij had de auto opgehaald, maar dit liep niet helemaal lekker volgens hem, want de auto sloeg steeds af en wilde niet lekker meer starten…. Hup naar boven, netjes in het pak, stoere gympen aan, gel door het haar en klaar! Dus ik op weg naar het huis van de ouders van Karin in Rotterdam Heijplaat! Wat een gezelligheid en een huis vol daar. Ik zag allemaal mensen in de make-up, rollers op het hoofd, kinderen die lekker aan het gamen waren, het was een lekker sfeertje! Samen met Karin ging ik naar boven waar ze zich ging aankleden. Haar zus Suzan hielp haar. Wat een gave jurk had Karin zeg! Lekker anders dan anders, met eronder speciale AllStars! Helemaal Karin!

Ondertussen bleek dat Matthijs gestrand was met de trouwauto, deze stond langs de weg en wilde niet meer starten…..Dus hup snel met een andere auto werd hij naar Karin gebracht (later is de auto opgehaald en alsnog naar de trouwlocatie gebracht, zodat ze wel hun entree konden maken met de trouwauto).

En daar was dan het moment dat Karin en Matthijs elkaar voor het eerst gingen zien! Iedereen stond met Matthijs in de voortuin, een beetje gespannen, maar daar ging dan eindelijk die voordeur open! Wat waren ze mooi samen! Ze stonden elkaar te bewonderen, en vonden elkaar zo mooi! En om hun heen werd ook een traantje weggepinkt! Isa, het dochtertje van Karin en Matthijs keek vol bewondering om haar heen en naar haar papa en mama!

Toen gingen we de reportage maken…………en niet standaard, nee er lagen twee RIBs klaar (van Ron Meijer Marineservice), en daarmee gingen we over de Maas van Rotterdam om foto’s te maken! Hier werd mijn trouwfotograaf hartje toch wel blij van hoor! Wat was dat gaaf! Nog best een uitdaging voor Karin in een trouwjurk en met trouwkapsel, maar zonder morren sprong ze in de boot, doek over haar haar, en genietend van de snelheid op het water!  We zijn naar een aantal hoogtepunten van Rotterdam gevaren zoals de Erasmusbrug, Hotel New York, de SS Rotterdam, etc.! Natuurlijk waren we redelijk beperkt met foto’s maken met het bruidspaar in de ene boot en de trouwfotograaf in de andere boot, maar het was precies want Matthijs en Karin wilde! En het was gewoon super vet om te doen! Aan het einde kwam de Havenpolitie ons nog controleren, want dit maken ze natuurlijk ook niet dagelijks mee! Maar na een kletspraatje, wat controles, en een foto gemaakt door de havenpolitie van ons, konden we weer verder met deze super dag!

De ceremonie vond plaats bij Landhuis de Oliphant in Rotterdam. Er was nog 1 grote verrassing voor alle gasten, die alleen het bruidspaar, zus Suzan en ik wisten………… zus Suzan had namelijk in het geheim de cursus voor trouwambtenaar succesvol afgelegd en als verrassing ging zij het huwelijk voltrekken van Matthijs en Karin! De gezichten toen Suzan als babs met Matthijs binnen kwamen lopen waren dan ook onbetaalbaar! En hoe leuk en persoonlijk is het als je eigen zus je mag trouwen! Petje af Suzan, want het was beste spannend, maar je deed het echt heel leuk! Na de ceremonie was er tijd om te feliciteren en kwam het bruidspaar feestelijk naar buiten. Waar ze eerst nog een ballon hebben opgelaten voor hun Lenn*.

Hierna zijn we naar Abel in Rhoon gegaan, waar er heerijk geproost werd, en genoten van een prachtige sweet table! Een heerlijke ontspannen en gezellige sfeer hing er. ’s Avonds ging de bbq aan en was er een lopend buffet. Na het diner kwamen er nog een aantal lieve speeches, en een heus optreden van de familie! En na het uitbuiken ging deze prachtige dag over in een knallend feest!

Matthijs en Karin, dank jullie wel voor jullie vertrouwen in mij als jullie trouwfotograaf,en dat ik van deze geweldige dag heb mogen meegenieten! Ik wens jullie heel veel liefde en gezondheid toe, en blijf zo heerlijk plezier hebben met elkaar!

©www.mica-trouwfotografie.nl