Hugo en Tanja hadden mij benaderd of ik hun trouwfotografie wilde verzorgen. Dat wilde ik natuurlijk hartstikke graag, en dus maakte we een afspraak om dingen door te nemen. Alleen werd die ene afspraak wel een afspraak of 5 verder, want elke keer was er wel iets waardoor de afspraak niet door kon gaan ;-). Gelukkig lukte het uiteindelijk toch, en konden we hun trouwfotografie bespreken voor de grote dag. Gelukkig konden we er om lachen!

04-04-2014 was hun grote dag, een populaire datum! Tanja had een jurk, eens anders dan anders, en ze had goed nagedacht over de kleuren. Omdat Tanja zelf bloemiste is, wist ze precies hoe haar boeket eruit moest komen te zien! Op de foto van het boeket met de trouwring, zie je maar 1 ring. Dit komt omdat Hugo kok is en voor zijn werk nooit een ring kan en mag dragen.

Wat ik vooral erg leuk vond, is dat ik een groot geheim had met het bruidspaar……….. ik wist namelijk dat ik Hugo en Tanja niet samen op de foto zette, maar met z’n drieen! Tanja is namelijk zwanger, en dat zou ze ’s avonds op het feest bekend gaan maken. Inmiddels weet iedereen het grote nieuws natuurlijk, en het gaat hartstikke goed met de zwangerschap!

Hugo en Tanja wisten heel duidelijk van te voren wat ze wel en niet wilde. Ze wilde geen uitgebreidde reportage, maar mooie foto’s samen met hun naaste familie in het bos in Oostvoorne! En dat hebben we gedaan! Het was heel gezellig en gemoedelijk, een fijne sfeer!

Dank je wel Hugo en Tanja voor jullie vertrouwen en natuurlijk nog een hele fijne zwangerschap toegewenst, tot binnenkort ;-))

trouwen_HugoTanja_MiCaFotografie--2WEB trouwen_HugoTanja_MiCaFotografie-3241WEB trouwen_HugoTanja_MiCaFotografie-3264WEB trouwen_HugoTanja_MiCaFotografie-3320WEB trouwen_HugoTanja_MiCaFotografie-3392WEB trouwen_HugoTanja_MiCaFotografie-3471WEB