Andre & Nancy hadden hun trouwdag gewonnen bij Radio 10 Gold, inclusief hun trouwfotografie! Dat klinkt natuurlijk helemaal geweldig…………… maar zo geweldig heeft dat niet uitgepakt voor Andre en Nancy. Ik zal niet alles tot in details vertellen maar om jullie een klein beeld te geven: De weddingplanner was een drama (gelukkig nam Shirley dit over en heeft dit geweldig gedaan!),  de juwelier werd bijna voor hun neus overvallen, er werd asbest op de trouwlocatie gevonden dus moesten ze uitwijken naar een andere trouwlocatie (wat uiteindelijk een hele oude gave wijnboerderij in Vlaardingen is geworden), de trouwfotograaf bleek niet te kunnen (en gelukkig mocht ik het doen, waar ik heel blij mee was!), de trouwjurk bleek niet goed te zijn en was net op tijd klaar, de oudste dochter bleek uit haar jurk gegroeid te zijn, en zo kan ik nog wel even doorgaan (ben ik iets vergeten Andre en Nancy ;-))………….

Gelukkig is dit bruidspaar enorm positief ingesteld, en heeft alles zelf geregeld zonder Radio 10 gold! Uiteindelijk is het een schitterende dag geworden, met een hoop plezier en liefde! Want dat is echt iets wat ik enorm gezien en gevoeld heb deze dag: liefde, liefde voor elkaar maar ook voor de mensen om hun heen, maar ook zeker van de mensen omhun heen voor het bruidspaar! Daarbij heb ik nog nooit zoveel gelachen tijdens een ceremonie, heerlijk! Vooral toen Andre (uit zenuwen of niet) de ring bij zichzelf om deed, he Nancy ;-)

Andre en Nancy, de blog is wat later online gekomen dan gepland maar ik vond het super dat ik jullie trouwfotografie heb mogen verzorgen en ik wens jullie alle liefde en geluk van de wereld toe!

Trouwen_AndreNancyMiCaFotografie-2974WEB Trouwen_AndreNancyMiCaFotografie-2991WEB Trouwen_AndreNancyMiCaFotografie-3057WEB Trouwen_AndreNancyMiCaFotografie-3066WEB Trouwen_AndreNancyMiCaFotografie-3252WEB Trouwen_AndreNancyMiCaFotografie-3353WEB Trouwen_AndreNancyMiCaFotografie-3405ZWWEB Trouwen_AndreNancyMiCaFotografie-3432WEB Trouwen_AndreNancyMiCaFotografie-3544WEB Trouwen_AndreNancyMiCaFotografie-3583WEB Trouwen_AndreNancyMiCaFotografie-WEB