Een jaar geleden mocht ik Aiden zijn newborn shoot fotograferen. Nu bijna een jaar geleden zag ik Aiden weer, alleen wij hij nu de grote broer van zijn newborn baby broertje Mason! Wat ontzettend leuk om hem weer terug te zien, en hoe bijzonder dat je binnen een jaar al grote broer bent! Twee prachtige knullen hebben Danielle en Pascal!

Aiden vond het best een beetje spannend om met zijn newborn broertje Mason op de foto te gaan. Zo naast Mason zitten terwijl Mason lekker lag te slapen ging nog wel. Heel zachtjes gaf hij zijn broertje een lieve aai over zijn bolletje en af en toe een klein kusje.

Ik vond het vooral bijzonder om te zien hoe een kindje al zo snel groeit in een jaar tijd! Een jaar geleden lag Aiden bij mij in het mandje, en moet je hem nu al zien! Nu zorgt hij liefdevol voor zijn kleine broertje die weer in het mandje lag! Het is cliché maar zo waar………het gaat snel!

Danielle en Pascal, dank jullie wel voor jullie vertrouwen wederom in mij en dat ik dit mooie geluk mocht fotograferen voor jullie!

 

newborn_Mason_MiCaFotografie2016-1608WEB newborn_Mason_MiCaFotografie-1663WEB newborn_Mason_MiCaFotografie2016-1647WEB newborn_Mason_MiCaFotografie2016-1616WEB newborn_Mason_MiCaFotografie2016-1661WEB newborn_Mason_MiCaFotografie2016-1698WEB newborn_Mason_MiCaFotografie-1683-bewerktWEB