Bij het zien van newborn Levi, kan ik maar aan 1 woord denken: vechter! Want dat is deze kleine man! en niet alleen deze kleine man, maar ook zeker zijn papa en mama!

Judith en Brian heb ik al een paar keer eerder mogen fotograferen, en toen ik het nieuws hoorde dat ze zwanger waren, was ik super blij voor ze! Ze wilde ook nog dat ik hun newborn fotoshoot zou maken, wat natuurlijk super leuk is dan! Verrast was ik dan ook enorm toen ik ineens, veeeeel te vroeg, op Facebook las dat Levi geboren was! Dat was schrikken! Om een heel lang verhaal kort te maken, mocht Levi na 17 weken in het ziekenhuis te hebben gelegen, lekker met zijn papa en mama mee naar huis! Eindelijk kon het genieten gaan beginnen!

Grappig is dan wel, dat de newborn shoot plaats vond, rond de tijd dat Levi eigenlijk geboren had moeten worden, maar hij inmiddels dus wel al bijna 20 weken gezellig er al was! Levi deed het als een echte newborn en de fotoshoot ging top! Af en toe tussendoor even lekker kroelen bij papa of mama vond hij heerlijk, en dan konden we er weer tegen aan! Prachtig mannetje!

Lieve Judith, Brian en Levi, ik hoop dat jullie heerlijk genieten van alles nu, en dat alles nu eens voorspoedig blijft verlopen voor jullie! Dat hebben jullie wel verdiend! Ik heb een enorme respect voor jullie, want jullie zijn door een hele zware tijd gegaan! Jullie liefde als gezin is mega sterk, dat blijkt uit alles! Hopelijk tot snel weer een keer!

 

newborn_Levi_MiCaFotografie-5305WEB newborn_Levi_MiCaFotografie-5315.2WEB newborn_Levi_MiCaFotografie-5321WEB newborn_Levi_MiCaFotografie-5335WEB newborn_Levi_MiCaFotografie-5361WEB newborn_Levi_MiCaFotografie-5363WEB newborn_Levi_MiCaFotografie-5381WEB newborn_Levi_MiCaFotografie-5387WEB newborn_Levi_MiCaFotografie-5419WEB