Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Laura. Zij had via een kennis gehoord dat ik gespecialiseerd was in kinderfotografie en of ik een fotoreporage kon maken van hun vrolijke dochter Zoë! Zoe is 14 weken te vroeg geboren en de sporen van het ziekenhuisverblijf hebben zich achter gelaten. Gelukkig gaat het nu heel goed met Zoe en is ze een hele vrolijke meid!

Het was dan ook een waar feestje om haar te mogen fotograferen, alles vond ze leuk! Kinderfotografie ten top! Laura had wat verschillende setjes kleding meegenomen voor Zoë waar ze haar graag in gefotografeerd wilde hebben, samen met haar lievelingsknuffel! Ikzelf had de zinken teil mee genomen, ik wist niet of we het konden gebruiken omdat ik niet wist of Zoe er wel of niet in zou passen nog, maar hij leek wel gemaakt voor d’r!

Ondanks dat deze lieve meid al zoveel heeft meegemaakt in d’r korte leventje, stralen haar ogen en als ze glimlacht smelt je ter plekke! Ze weet precies wat ze wilt, heerlijk om te zien! Met het nabewerken van de foto’s heb ik met een grote glimlach achter mijn Mac gezeten, want ik word gewoon heel vrolijk van het vrolijke snoetje van deze meid!

Zoë ik ben verliefd op je geworden meid, wat een zonnestraal ben jij! Ik hoop dat je papa en mama nog heel lang met veel plezier naar de foto’s zullen terug kijken! Dank jullie wel voor jullie vertrouwen in mij!

 

 

Zoe_MiCaFotografie-4623WEB Zoe_MiCaFotografie--2WEB Zoe_MiCaFotografie-4817WEB Zoe_MiCaFotografie-4823WEB Zoe_MiCaFotografie-4756WEB Zoe_MiCaFotografie-4812WEB Zoe_MiCaFotografie-WEB