Het leek wel een eeuwigheid vanaf het moment dat ik me had ingeschreven voor de cursus, maar eindelijk was het dan zover! De driedaagse cursus van Jinky Art / Barb Uil!

Het weekend van 8,9 en 10 juni heb ik 3 geweldige dagen gehad in Heiloo / Grootschermer! Zowiezo vond ik het heel erg leuk om kennis te maken met Barb, wat een mooie persoonlijkheid heeft deze vrouw!

Vrijdagmiddag hadden we met een kleine groepje fotografen al afgesproken in het hotel, en hebben we lekker geluncht met elkaar! Erg gezellig en de tips en  ideeën uitwisselingen vlogen al over tafel! Top!

In deze 3 dagen hebben we echt heel veel gedaan, veel geleerd en veel besproken! We hebben in totaal 10 shoots gedaan, hebben het gehad over fotograferen zelf natuurlijk, bedrijfsvoering, marketing, branding, prijzen, bewerken, het vinden van je eigen stijl…….. noem maar op!!!  We waren met een ontzettende leuke groep van 15 professionele, leuke fotografen uit Nederland, Duitsland en Spanje!

Toen ik weer thuis kwam had ik een enorme boost aan energie, inspiratie, kennis en motivatie! Ik ben dan ook gelijk aan de slag gegaan, en binnenkort gaan er wat dingen behoorlijk veranderen, maar daar later meer over ;-)

Hier is alvast een kleine preview van de allereerste fotoshoot die we hebben gedaan met Talia………..