Zakelijke portret fotografie is een tak uit de fotografie die ik wel vaker uitvoer, maar die niet altijd op mijn site te zien is. Daarom deze keer een blog over een zakelijke fotoreportage, maar uiteraard wel met de creativiteit van MiCa Fotografie.

 

Een tijdje geleden werd ik via via benaderd door Martien voor  zakelijke portret fotografie. Martien is regiomanager bij een groot verzekeringsbedrijf in Nederland. We hadden een afspraak gepland, toen Martien mij vroeg of het goed was dat hij zijn beide zoons, Mike en Mitchel, zou meenemen, een in opleiding voor leidinggevende, en de ander in opleiding voor gastheer. Harstikke leuk natuurlijk!

Op de dag van de fotoreportage liet het weer ons behoorlijk in de steek, het kwam letterlijk met bakken uit de lucht vallen. We hadden dus afgesproken bij brasserie Admiraal in Hellevoetsluis, waar we tijdens een kopje cappuccino zijn begonnen met het maken van de eerste foto’s. Toen het even droger leek te worden, zijn we toch maar naar buiten gegaan. Hier hebben we zeker ook nog mooie foto’s kunnen maken, ondanks dat de mannen tussen de regendruppels door moesten poseren.

We hebben mooie foto’s gemaakt, maar ook zeker veel gelachen! Heel leuk om Martien te zien genieten van zijn twee zonen, en hoe trots hij op hen is!

Martien, Mike en Mitchel, bedankt voor jullie vertrouwen in mij, maar ook zeker voor het lachen!

Snikkers_MiCaFotografie--6WEB Snikkers_MiCaFotografie--8WEB Snikkers_MiCaFotografie--10WEB Snikkers_MiCaFotografie-6168WEB Snikkers_MiCaFotografie-6258WEB

Snikkers_MiCaFotografie-WEB

 

Snikkers_MiCaFotografie-6238WEB