Helaas boffen we niet echt met het weer in Nederland deze zomervakantie.  Maar, ik ben ik niet, als ik er toch het positieve uit probeer te halen! Na een week binnen zitten vanwege de regen werden mijn twee mini-mannen knetter gek. Dus vandaag: hup de auto in, vriendinnetje van de oudste en haar mama opgehaald en naar Oostvoorne, naar restaurant Aan Zee.

Daar hadden we namelijk een heel leuk arrangement geboekt bij FC-Events, namelijk: zandsculpturen maken! Na een heerlijk bakje cappuccino in het prachtige restaurant gingen we dan aan de slag. Met speciaal zand gingen we de eerste funderingen maken voor onze bouwsels: een zandkasteel, compleet met grachten, en een piratenboot! We kregen superleuke begeleiding en de kids werden goed geholpen om stap voor stap tot een mooie creatie te komen.

Na bijna 2 uur heerlijk in de duinen, met een stevige wind in het haar, te hebben staan scheppen en bouwen, waren de kids moe, maar erg trots!

Dus weet je even niet wat je moet doen in de vakantie met de kids? Zin in een leuke middag, lekker bezig zijn in de buitenlucht? Dan is dit zeker een aanrader! (je kunt tevens ook powerkiten reserveren, die staat voor ons als volgende op het programma ;-)).