Wat een prachtige dag hadden we zeg toen ik met Chantal en Pascoal (misschien ken je ze nog van de leuke loveshoot die ik eerder van ze gemaakt hebt: Loveshoot Chantal en Pascoal)! We hadden afgesproken in de prachtige natuur van Oostvoorne om de zwangerschap van dit mooie stel vast te leggen!

Chantal had er goed over nagedacht en had verschillende setjes kleding meegenomen, zo hebben we op verschillende plekken een hele afwisselende reportage kunnen maken!

Een zwangerschap fotograferen is altijd zo speciaal! Wetende dat dat kleine mensje groeit in die buik, op naar een nieuw leven! Prachtig! En een prachtige herinnering voor later, om aan dat kleintje te laten zien hoe mama eruit zag toen hij/zij nog in de buik zat!

Pascoal en Chantal, het was weer super leuk om jullie zwangerschap te mogen fotograferen! Nu aftellen tot ik die kleine spruit van jullie mag fotograferen! En als hij net zo fotogeniek is als zijn grote broer, komt dat helemaal goed!

 

Zwanger_Chantal_MiCaFotografie-8465WEB Zwanger_Chantal_MiCaFotografie-8561WEB Zwanger_Chantal_MiCaFotografie-8550WEB Zwanger_Chantal_MiCaFotografie-8494WEB Zwangershoot_MiCaFotografie-8495WEB zwangerschap door MiCa Fotografie Zwanger_Chantal_MiCaFotografie-8594WEB Zwanger_Chantal_MiCaFotografie-8504WEB Zwanger_Chantal_MiCaFotografie-8636WEB