Ik kreeg een hele enthousiaste mail van de toen nog zwangere Patricia, dat ze graag gebruik wou maken van mijn zwangerschap fotografie! Enorm leuk! Helemaal omdat ik ‘de vrije hand’ kreeg, ze mailde me dat ze mij helemaal vertrouwde en het aan mij overliet :-)) Ik liep al een tijdje met een idee rond, en dit was HET moment om dit uit te voeren! De man van Patricia, Paul, was gelukkig net in Nederland terug van zijn werk, dus we hadden de afspraak goed gepland! Patricia was net zo enthousiast als ik over het idee, en is er ook nog speciaal kleding voor wezen shoppen, helemaal top!

Het was die dag mooi weer en al vroeg hadden we op locatie afgesproken! Even een klein stukje wandelen met de schommelstoel (bedankt Paul voor het sjouwen ;-)) en we hadden alle perfecte ingredienten! Kijk zelf maar naar een aantal foto’s uit deze geweldige zwangerschaps reportage!

Zwanger_vdweijden_MiCaFotografie-9062-WEB

zwanger_vdWeijden_MiCaFotografie-9054 WEB zwanger_vdWeijden_MiCaFotografie-9074 WEB zwanger_vdWeijden_MiCaFotografie-9051WEB zwanger_vdWeijden_MiCaFotografie-9107 WEB zwanger_vdWeijden_MiCaFotografie-9113WEB zwanger_vdWeijden_MiCaFotografie-9163 WEB zwanger_vdWeijden_MiCaFotografie-9148 WEB